Romania nu este altceva decat o mare buruiana !!!

Economia tari noastre,dar si tara noastra se afla in paragina ! E ca si cum ai lasa o gradina intreaga plina de burueni,fara nimic in ea,desigur ca ea nu o sa produca nimic din nimic !
E ca si cum ai face o diferenta dintre un om sanatos si un om bolnav,desigur ca de multe ori un om sanatos este de o mie de ori mai bolnav decat un om bolnav,dar in fine . Oricum,nu poti sa faci o diferenta dintre un om bolnav si un om sanatos !
Am ajuns sa ma bucur ca nu am fost sanatos in viata asta mare ! Cu timpul te imprietenesti cu boala,ea iti este singurul prieten pe care il ai,nu mai ea te intelege,si daca ai vrea sa renunti la ea nu ai mai putea,deoarece nu ai mai putea sa renunti la prietenia ei fata de tine !
Oricum,cei care mi-au facut mie raut intr-un mod voit sau neintentionat vor muri in chinuri groaznice ! Asta este viata,nu eu i-am pus sa-mi faca rau !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 1 august 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: