CE RESPONSABILITATE A AVUT PE ACEST PAMANT PENALUL TRAIAN BASESCU ?

> Modalitatea concreta si procedura de privatizare  se afla in responsabilitatea Ministerului Transportului si a Guvernului Romaniei ,deci Basescu Traian nu are niciun drept,dar absolut niciun drept sa se bage in chestiunea privatizari CFR Marfa ! Cu ce drept sa baga dansu,ce mediaza vreo parte,este mediator,rezolva vreo problema aici,vine cumva cu bani de acasa ca sa investeasca si dansu in privatizarea CFR Marfa sau vrea sa mai creeze iar o diversiune,asta ca sa-l umileasca din nou pentru Victor Ponta care i-a tras-o si de data asta lui Zeus  .

„Iată, coabitarea funcţionează foarte bine: eu mă ocup de pâine, preşedintele, de circ, deci toată ţara va fi mulţumită”, a spus Ponta, prezent la Conferinţa Naţională a Morarilor şi Brutarilor.
E in sfarsit vine pe acasa Victor Ponta . Da asa da,asa mai merge treaba . Era si timpul ca Ponta Victor sa ia o pozitie ferma pentru tara noastra,era timpul mai ales sa ia o pozitie ferma in calitate de premier al Romaniei !

Basescu Traian alias zeus a avut de-a lungul vieti sale de securist sadea cu juramant fidel fata de Securitate vreo responsabilitate . Dansu nu vede ca fetele sale sunt de-a dreptul tampite,mai ales Elena Basescu . Ce se da rotund in politica,si asa nu a creat nimic pentru tara noastra . A creat ceva ? Nu cred,nu am auzit,nu am vazut,nu am pus mana pe ceva creat de dansu ! Ar fi cazul sa mai taca din gura dansu,nu de alta,dar ne deranjeaza din toate punctele de vedere,e deranjant si avem nevoie de liniste . De fapt,Romania nu mai are presedinte de un an de zile,tara noastra functioneaza la ora actuala fara presedinte,nu avem asa ceva,nu exista,el este in aer,exista doar un presedinte ilegitim si atat nimic mai mult !!!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 31 iulie 2013, in politica and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: