Basescu Traian arde de conduita morala si etica in Romania !?

Basescu Traian este singurul martor care a denigrat aceasta tara ! Este un martor tacit care s-a acoperit pe dansu,nu a depus marturire,ci a santajat pe x si pe y,asta pentru a avea anumite foloase personale si nu pentru a servi statul de drept si intregului neam din tara romaneasca decimata de prostii care ajung la putere intr-un mod cat mai mafiot si cat mai stalinist cu putinta !
Cine stie,poate America sau Rusia il santajeaza cu ceva si de asta isi bate joc de tara noastra ,dar si-a batut joc de tara noastra intr-un mod cat mai deliberat cu putinta,intr-un mod cat mai ordinar cu putinta,a facut-o cu intentie !
De unde stie dansu daca Gruia Stoica prin GFR va privatiza sau nu CFR Marfa ? De unde poate sa stie zeus asa ceva ? Nici nu s-a inceput sa se investeasca inca pentru a se privatiza si pentru a face intr-un fel sau altu performanta in sistemul feroviar din tara noastra care a ajuns la pamant,o data cu toate sistemele din tara noastra !
Oare nu ar putea cumva intr-un fel sau altu ca USL sa valideze referedumul de anul trecut ,cu datele pe care le au acum ?! E ce bine ar fi .
Oare Basescu Traian a avut vreo data in viata dansului,vreo conduita indiferent care ar fi ea ? Nu cred ca a avut,nu de alta,dar nu ar mai fi ajuns astfel la Cotroceni daca avea vreo conduita etica sau morala !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 31 Iulie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: