Romania nu are presedinte legitim !

Bilantul vointei populare de anul trecut a fost pur si simplu aruncat la gunoi . Anul trecut,pe vremea asta,la fel de calda ca si acum,noi romanii am fost la vot.Am fost la vot sa inlaturam o data pentru totdeauna raul de la Cotroceni,raul suprem ,dar se pare ca securitatea a fost mai tare ca noi,iar cele 7,4 de voturi impotriva lui Basescu Traian nu au contat ,iar referendumul pentru demiterea lui Basescu Traian a fost aruncat la gunoi de catre zeus,s-a sters la fund cu el si mai apoi a tras apa . Sigur ca ne-am creat singuri o iluzie,asta ca sa avem deziluzi dupa aceasta minima speranta ! Ceea ce este pacat este ca nu s-a mers mai departe cu demersul pe care USL l-a demarat atunci,si anume trebuia sa-l suspende din nou pe zeus,poate asa scapam o data pentru totdeauna de dansu !
Desigur ca acum ar putea ca multa lume sa ajunga la DNA,mai ales cei de la Antena3 . Rand pe rand ei o sa fie audiati la DNA,nici nu mai conteaza in ce calitate !
Piratul a reusit sa treaca de furtuna si de interpeli si uita-l din nou in toata slendoarea sa la Cotroceni . Face ce vrea cu aceasta institutie,parca ar fi acasa la el,nici nu se mai uita ce o sa lase in urma si anume nimic din nimic . O sa lase mult fum pentru nimic,mult zgomot pentru nimic,asa cum o sa lase si multi alti care o sa vina dupa dansu !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 29 iulie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: