FELIX VA FI AUDIAT LA DNA !!!

Cine credeti ca va fi audiat ca martor in dosarul de santaj ,fabricat peste noapte lui Sorin Alexandrescu ! Dan Voiculescu cine ar putea oare sa fie !
Basescu Traian nu se lasa,vrea cu tot dinadinsul sa scape de Felix ,piratul nu se lasa,doar vrea sa-i termine pe toti din Romania ! Ce ar fi ca dansu ar ajunge intr-un final fericit pentru noi si nefericit pentru dansu la puscarie !
Ma da cata vrajmasie este in capul lui zeus ! Atata ura nu am mai vazut la un ins,de cand sunt eu pe acest pamant ! Parca este facut din ura si din scarba,la scarba,la vrajeala ,la plesneala a fost facut Basescu Traian,de asta nici nu poate sa mearga tara aceasta !
Dansu nu suporta ca cineva sa fie liber,dansu nu suporta ca cineva sa aiba idei,dansu nu suporta libertatea de exprimare intr-o democratie care ar trebui sa fie una autentica,si nu totalitara !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 29 iulie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: