O ROMANIE DECIMATA DE FRICA,DURERE SI SANTAJ !!!

Securistii se macina intre ei,fiindca sunt de duzina,de doi lei si de doi bani !
Regimul lui Traian Basescu vine in completarea regimului lui Nicolae Ceausescu !
Cum este oare sa traiesti in democratie,dar de fapt sa simti ca traiesti in comunism,intr-un stat totalitar in care anarhia,prostia,cretinismul si amatorismul isi fac prezenta zi de zi si noapte de noapte ?
Tot ce a fost solidar,sustenabil,performant si durabil,zeus a stricat . Ura sa fata de tara si de neam este mai mare decat un cotremur,un vulcan,un cancer !
Statul democratic a devenit un stat fictiv,un stat care merge intr-o directie din ce in ce mai proasta,merge spre sant,spre nimic,spre neant !
De fapt Basescu Traian a creat un regim corupt,un regim mafiot,un regim sinistru,de-a dreptul sinistru,la fel ca si persoana sa . Dansu este un om sinistru ,din acest punct de vedere nu am putea niciodata sa avem stabilitate in tara noastra,indiferent care ar fi ea !
Zeus este ca un copil care face prostii,numai ca dansu a fost presedintele Romaniei !
Se spune ca bataia nu este rupta din rai,si ca ea nu doare,nu trebuie sa batem un copil atunci cand face prostii,eventual sa-l pedepsim,sa-l punem la munca grea,sa transpire un pic .
Un om face prostii daca-i permiti sa faca,la fel este si atunci cand cineva te injura pe tine !
Cred ca cea mai buna pedeapsa pentru Basescu Traian este sa ajunga la puscarie,asta,dupa ce o sa-si termine mandatul de presedinte a Romaniei !
A vrut si zeus sa-l copieze pe Vladimir Putin ! Vise si iar vise . A reusit pe alocuri sa strice aceasta tara,ne-a facut viata amara prin prezenta sa,dar mai ales prin actiuniile sale de-a dreptul hilare,la fel ca si persoana sa !
BASESCU TRAIAN = O MARE ABERATIE PENTRU ROMANIA !
De fapt numai securistii,traseistii politici,mafiotii si cretinii sunt oportunisti in lumea asta mare ,iar Basescu Traian face parte din aceasta categorie !
Complicitatea la terorism este mare in tara noastra si pana nu o sa scapam de acest microb,nu vom deveni niciodata niste oameni sanatosi de-a dreptul,ci vom persista in boala,boala se va amplifica tot mai mult,se va raspandi tot mai mult,pana o sa ne manance de tot,la fel ca la cancer !
Unde este marea transparenta din tara aceasta ? Am vazut faptul ca imixtiunea lui Basescu Traian,mai ales in zona Justitiei ne-a mancat de tot,ne-a facut praf . A facut praf si acest sistem care ar trebui sa fie unul transparent,independent,obiectiv,apolitic si nu in cele din urma ar trebui sa fie un sistem curat si corect,fiindca in Justitie trebuie sa existe o anumita balanta a lucrurilor,o echilibrare a lucrurilor ,ceea ce in tara noastra de-a lungul timpului a lipsit si lipseste cu desavarsire !
Romania este o tara isterica de-a dreptul,la fel ca o curva virgina care nu si-a gasit amantul sa-l faca la portofel . Multi tampiti mai sunt si-n zona asta,dar in fine !
Totul este o mare poveste,statul roman si democratia de sine statatoare nu exista in tara noastra,ea este doar pe hartie,atat si nimic mai mult ! Alti ne conduc pe noi . Romania este condusa de cine trebuie si mai ales de cine are un anumit interes sa o conduca !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 27 iulie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: