BASESCU TRAIAN FACE SI PE DRACU IN PATRU PENTRU A RAMANE LA PUTERE !!!

Am auzit prin targ ca Elena Udrea va candida la prezidentialele din 2014,din partea partidului Miscarea Cacacioasa,pardon Miscarea Populara !
Cu cine oare se tot lupta Basescu Traian,nimeni nu mai poate sa stie ?! Degeaba da in USL,nu de alta,dar nu mai este sluga de serviciu a sa si anume Emil Boc care-l lingea si-n fund ca sa ramana la putere .
Cum este oare sa fi sluga cuiva ?!
Degeaba se tot zbate zeus,fiindca vlaga sa s-a dus ! Poate si-o va recupera in puscarie ?!
Sa nu mai inceapa iar cu vrajala ca nu intercepteaza telefoane,lasa cu prostia de a inregistra CNP ,fiindca asta este o poveste de doi bani si de doi lei !
Ceea ce este interesant acum este ca toate aceste partide de un leu se bat intre ei ca chiori,pentru putere,faima si bani,dar ei nu o sa faca nimic din nimic la alegerile de anul viitor,de la sfarsitul lui mai,si anume alegerile europarlamentare ,sa nu uitam nici de alegerile prezidentiale care vor fi in perioada octombrie-noiembrie 2014 !
E poate o sa avem si un referendum pentru revizuirea Constitutiei Romaniei,asta este facuta tot pentru ei . Oricum,Crin Antonescu a lucrat-o bine de tot,tot pentru dansu,nu pentru x sau y .
Poate o sa avem si un referendum pentru regionalizarea Romaniei ! Din pacate prietena de suflet si de dragoste a lui Basescu Traian nu intra in aceasta zona si anume Republica Moldova . Cica vrea sa devina cetatean de oroare a Republicii Moldova ! Las ca este bine asa . Tataru ne-a facut praf tara si acum vrea sa iasa tot dansu bine,las ca iasa,dar la puscarie,in fundul puscariei !
Sunt curios ce o sa-i pregateasca misterul Basescu Traian ,lui Ovidiu Silaghi,deoarece l-a amanat pentru 40 de zile ,asta ca sa-i faca un dosar penal !
Nu stiu daca o sa fie in stare Ponta Victor sa privatizeze CFR Marfa ? Vad ca se duce de rapa Posta Romana . Aproximativ sau in jur de 300-500 de oameni vor fi disponibilizati de la Posta Romana .

 

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 21 iulie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: