SRI ESTE AMPRENTA VOCALA A ROMANIEI !!!

Bun am vazut ce isi doreste Sebastian Ghita .
Sigur ca cartele prepay sunt ascultate de vreo 10 ani de zile . Poti sa te duci si-n Africa si tot o sa te gaseasca !
Unii dintre capi mafiei sunt bine mersi si acum,iar ei fac afaceri tehnice de vreo 20 de ani .
Nu stiu daca Ghita Sebastian stie faptul ca acum in 2013,tehnica s-a schimbat un pic . Asa cum v-am spus puteti sa va ducei si-n Africa si sa spuneti acolo ca vreti sa aruncati in aer Romania si mai ales clasa politica !
Sigur mai nou au aparut si stenogramele ,indiferent care sunt ele .
Si inca ceva in legatura cu ascultarea telefoanelor : Poti sa-ti ingrosi si vocea sau sa o subtiezi ca tot te iau astia de la SRI,mai ales daca lor li se pare ca tu ai putea sa periclitezi intr-un fel sau altu statul !
De amprenta vocala a auzit Ghita ?! Mai nou si conturile oamenilor au inceput sa fie controlate si verificate ,sa nu mai spun ca multi oameni isi fac conturi fictive pentru a-i controla pe alti,de exemplu un facebook fals,asta pentru a-i injosi pe uni sau pe alti,asta,pentru ca ei sunt neputinciosi in fata altora sau a propri lor vieti,fiindca nu au o responsabilitate anume ,iar singura si unica responsabilitate a SRI’ului ar trebui sa fie acea raspundere,dar si marea responsabilitate de a baga in puscarie mafiotii care umbla nestingheriti zi de zi liberi pe strada !
Acum sunt microfoane,tehnica s-a mai schimbat,dar ce sa-i cerem lui Ghita !
Nu numai cartele pre-platitta sunt folosite de catre teroristi,de catre infractori,ci si abonamentele sunt folosite pentru a inteprinde o actiune infractionala !
Tare ma tem ca Sebastian Ghita este omul lui Basescu Traian ! Doar trebuie sa stie Basescu tot ce misca in USL,de asta l-a bagat pe Ghita in PSD !
Atunci de ce sunt si eu ascultat,eu care am abonament si nu cartela pre-platita ?!
Ar trebui ca Ponta Victor Viorel sa aiba mare grija cu acest ins,nu de alta,dar acest ins este turnator,si se duce repede la Basescu sa-i spuna ce face x,y,z din USL !
Ca interceptezi sau ca inregistrezi tot aceeasi vrajala este . Este ca si cum eu as spune ca nu urmaresc pe x sau pe y,ci observ miscarile pe care le face ! Mai precis sunt un observator atent a lucrurilor fine !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 18 iulie 2013, in politica and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: