USL este o alianta dezastruoasa !

Nu PNL este un partid de doi bani,ci USL ca nu a stiut sa mearga mai departe cu planul lor si anume trebuia imperios necesar sa stearga pe jos cu Basescu Traian . Nu au facut acest lucru,iar acum s-ar putea sa aiba o mare problema cu dansu,si mai ales,prin trocul pe care Ponta l-a facut cu Basescu Traian ! S-ar putea ca Crin Antonescu sa ramana pe dinafara ! Sa nu ramana si USL’ul pe dinafara ?!
Cu toti ar trebui sa fim cu buza umflata acum,ar trebui sa ne fie rusine la toti ca nu am reusit sa scapam de Traian Basescu,acest ins de-a dreptul groaznic,un monstru care a reusit sa ne sparga pe toti si mai ales a reusit sa ramana la putere !!!

Romania si romanii de pretutindeni au nevoie de oamenii profesionisti,de oamenii desavarsiti,dar si de oamenii specialisti care sa puna pe primul loc interesul national,nu propriul lor interes ,iar eu unu nu am vazut ca cineva din tara aceasta sa puna pe primul loc interesul national si mai ales interesul statului de drept care nu mai este de mult un stat de drept !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 17 iulie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: