LIBERTATEA IN TARA NOASTRA A FOST CONDITIONATA DE CATRE BASESCU TRAIAN !!!

Cum ar mai putea sa fie oare Justitia din tara noastra,libera si independenta,cand marele tatuc al ei pune presiunii politice pe ea?
Desigur ca aici este vorba despre prietenul nostru si anume Basescu Traian care in 8 ani de mandat a pus o mie si una de presiunii asupra Justitiei,a judecatorilor si a procurorilor,mai ales sa-i elimine adversari incomozi ai dansului,doar i-au stat in cale,dar cu ce,nimeni nu poate sa stie . Am mai auzit aceasta varianta si-n cazul meu .
Mai ales a pus presiuni politice asupra unora sau altora din ministrii ! Ce crede Basescu Traian ca politica si viata sunt ale dansului si poate sa faca ce vrea,cand vrea si unde vrea muschi sai ? Ce este aici ! Suntem cumva intr-un bar sau altu ! Nici acolo nu poti sa faci ce vrei,ca vine Team TG Guard si te ia,iti mai da si o mama de bataie, daca este cazul si basta .

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 15 iulie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: