BASESCU TRAIAN O HARTUIESTE PE CAMELIA VOICULESCU !!!

Procurorii de casa,de servicii secrete 24 de ore din 24 a lui Basescu Traian o hartuiesc pe Camelia Voiculescu,fica cea draga a lui Dan Voiculescu prin aducerea ei la DNA ! Dar nu dansa are vreo legatura cu dosarul de santaj in care este varat Sorin Alexandrescu,fiind acuzat ca l-a santajat pe Ioan Bendei ,administratorul RCS&RDS !
Satelitul este de vina,de asta nu pot sa-l ia pe Sorin Alexandrescu ! Cica,asta si anume Sorin Alexandrescu l-ar fi santajat intr-un mod desantat pe Ioan Bendei sa semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV .
Pentru atata lucru Basescu Traian trebuie sa strice tot ce este mai frumos la Antena 3 ! Desigur ca doar dansu a dirijat toata prostia asta mare de tot,fiindca Dan Voiculescu a vrut cu tot didadinsul sa-l bage pe Basescu Traian la puscarie,ceea ce mi se pare corect si firesc aceasta actiune de bun simt,dar si de normalitate a lui Dan Voiculescu,iar toti din tara asta mare in frunte cu USL trebuie sa-l sustinem pe domnu Dan Voiculescu,fiindca a vrut si vrea sa ne scape de o lichea politica,de o canalie imputita care ne-a stricat tara asta din toate punctele de vedere ! De fapt a sters pe jos cu tara noastra si implicit cu noi !

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 11 Iulie 2013, in politica and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: