SINDICATELE SUG BANI STATULUI DEGEABA !!!

Sindicatele din invatamant nu mai sunt bune de nimic pentru tara noastra,doar sug o mie si una de bani,nu fac nimic din nimic,se plimba degeaba,consuma gaz degeaba si urla sus si tare ca tara nu merge bine,ca invatamantul nu merge bine de loc ?! Dar ei ce au facut pentru invatamantul din tara noastra si pentru studenti din tara noastra ?! Nimic din nimic,o freaca pe la televizor degeaba,doar mai iau si ei niste bani,atat si nimic mai mult . Mult zgomot pentru nimic,doar invatamantul este de mana a doua in tara noastra,la fel ca si sindicatele,doar trebuie sa-si faca o vila doua,o masina,doua,trei,si cine stie ce isi mai fac astia care barfesc zi si noapte despre x ,dar ei nu fac nimic,dar absolut nimic din nimic !
De ce nu au facut un mare protest in legatura cu marele circ care s-a produs la liceul de groaza si anume la Dimitrie Bolintineanu ?!
Sunt prea imcompetenti,de asta nu o fac !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 10 Iulie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: