LUI PONTA VICTOR II ESTE LEHAMITE DE BASESCU TRAIAN ! CUI NU-I ESTE ?

Mi-a placut ce a afirmat Victor Ponta, si anume a afirmat faptul ca ii este lehamite de ultimele minciuni, pe care Basescu Traian le-a afirmat la adresa sa !
Bun asta,dar de ce a dat mana cu Dracu ,daca ii este lehamite lui Ponta ? Ca sa ramana la putere,de asta a facut treaba asta mare pentru dansu si jalnica pentru noi !
Romania poate sa faca orice parteneriat strategic si economic cu orice tara . Nu face premierul ce vrea Basescu Traian !
Basescu Traian crede cumva pe nepusa masa ca Ponta ar putea sa fie cumva sluga sa de serviciu ,asa cum a fost si Emil Boc care l-a sters la fund,iar ca acest serviciu sa fie complet,l-a si lins in cur !
De cand da Basescu Traian vreun mandat lui Ponta Victor ? Ce se crede Basescu sef peste USL ? De cand ? Vise si iar vise . Visul frumos pentru Basescu Traian s-a terminat,acum incepe visul urat pentru dansu,visul grotesc al inchisori .
Si mie imi este lehamite de ceea ce a afirmat Basescu Traian despre Ponta Victor,dar imi este si scarba de prezenta sa atat ca om,cat si ca politician sadea cu juramant fidel fata de securitate !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 8 Iulie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: