LICEUL GROAZEI LE-A TRAS-O LA TOTI !!!

Liceul groazei si anume Dimitrie Bolintineanu a reusit sa aiba o rata de promovabilitate in jur de aproximativ 58% .
Pana la urma securistii de serviciu a lui Basescu Traian nu au mai reusit sa-i macine pe uni sau pe alti,fiindca alti au fost mai destepti ca ei !
Rata de promovabilitate a bacalaureatului sesiunea iunie-iulie 2013,pe plan national este de 55,4 %,potrivit surselor lui Remus Pricopie !
Pana la urma Dimitrie Bolintineanu „le-a tras-o” la toti,i-a facut pe toti cum se spune !

Nu s-a mai continuat politica dementa a lui Basescu Traian in ceea ce priveste bacul din acest an .
Sigur ca cazul de la Dimitrie Bolintineanu a fost un caz urat,greu,un caz hilar,un caz dramatic cu perchezitii dramatice !
Sigur ca Basescu Traian a abordat de-a lungul timpului o politica absolut dementa cu niste oameni dementi la mijloc care nu au facut altceva decat sa incalce legea,sa o calce in picioare,sa o decimeze !
Sistemul mafiot infipt pana in maduva oaselor in tara noastra,nu se va opri aici si acum ! Sa nu cumva sa schimbam un sistem mafiot si corupt cu un alt sistem la fel de corupt sau mai corupt decat primul ! Nu de alta,dar intotdeauna un corupt vrea sa fie mai mare ca primul,doar vrea sa fie pe primul loc in meseria asta mare,dar extrem de grea,mai ales din cauza complexitati ei,dar si a greutati ei !
Este pacat totusi ca circul dicteaza in tara noastra tot ceea ce misca si tot ceea ce ar fi frumos si placut sa existe !
Atata timp cat circul,haosul,marlania si nesimtirea vor domni peste aceasta tara,atat tara noastra,cat si noi s-ar putea sa ne ducem dracului de tot !

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 8 Iulie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: