BASESCU TRAIAN URLA DE II IES SPUMELE PE GURA SI PE NAS !!!

Atunci cand esti la final de mandat – de exemplu Basescu Traian faci spume la gura si-ti ies aceste spume exact pe gura,pe nas !
Bas a urlat sus si tare ca Ponta Victor a plecat fara mandat in Asia . Cica,a facut un turneu castrofal,de fapt dansu a condus aceasta tara intr-un mod cat mai infect cu putinta ! Cica,imaginea si ineficienta au lasat de dorit la Ponta . Cred ca la Basescu au lasat de dorit,mai ales ca a reusit sa ingroape aceasta tara de-a dreptul infecta sub mandatul sau !
Cred ca dansu a furat cu legislatia in mana prin Emil Boc care l-a lins in fund ca sa ramana la putere . Nu s-a mostenit niciun furt si nicio tehnica de a fura de la Nastase la Ponta ! Nu este niciun arc aici,este multa prostie si multa incompetenta in capul lui Basescu Traian ! Arcul care s-a facut peste timp a fost la dansu,doar dansu a fost capul mafiei in tara noastra,iar acum vrea sa nege acest fapt cu o lejeritate demna de invidiat ! De fapt,cu o nesimtire demna de invidiat !
Flota,spalarea de bani,casa din Mihaileanu,Ciclopul,schimb de trafic cu armament si inghetata cu fistic cum stau la ordinea zilei ?!
Sa nu uit nici de snitele din piept de pui ?!
Omul care se pretinde ca fiind un om cinstit si corect,este de fapt cel mai mare corupt,dar si cel mai mare mafiot cu putinta din tara aceasta !
Sa nu fie dezamagit Basescu Traian,si nici trist,nu de alta, dar puscaria o sa-l astepte pe dansu si acolo poate sa fie orice,poate sa se considere in continuare seful statului,fiindca in puscarie poti sa te consideri orice oricand !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 7 iulie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: