POLITICA ESTE O IMIXTIUNE PENTRU ROMANIA !?!

Securistii au facut o mare imixtiune ieri ,asta,pentru ca marea diversiune pe care dansi vroiau sa o faca nu au reusit sa o faca intr-un final fericit pentru ei .
Diversiunea faptului ca elevii contribuiau la infractiuniile,dar si la fraudariile care se fac si se desfac in sistemul educational !
Ce rau a ajuns sistemul educational din tara noastra,chiar imi pare rau pe alocuri,dar pe de alta parte nu-mi pare rau de loc,fiindca am facut parte din el si am vazut ce jafurii s-au facut atat in interiorul lui cat si in exteriorul lui .
Sigur ca este hilar sa desbraci un om,un copil,asta,ca sa vezi daca are sau nu fituici care ar putea sa-l scoata din examen pana la urma sau bani . Ce treaba aveau politistii daca x sau y aveau banii la ei ? A ca sa nu dea spaga,da,este posibil si treaba asta jalnica !
Sigur ca tot acest circ o sa continue saptamana care o sa vina . Acesti tineri nu o sa scape cu una cu doua,eu nu m-as duce la politie fara mandat de aducere,de fapt eu i-as da in judecata atat pe presedintele comisiei de supraveghere,dar si pe supraveghetorii care supravegheau examenul in interiorul lui,mai apoi pe Ministrul Educatiei ,fiindca a tergiversat acest bacalaureat 2013,pe Ministrul de Interne,fiindca nu mi-a asigurat protectia cuvenita si necesara,si nu in ultimul rand pe Ministrul Justitiei pentru incalcarea dreptului omului,de fapt pentru sechestrare de persoane fara ca politistii sa aiba vreun mandat de aducere la ei !
Ceea ce s-a intamplat ieri se numeste sechestrare de persoane si atat nimic mai mult ,iar acest fapt constituie o mare infractiune care trebuie sa fie clarificata in instanta cu probe cat mai efidente si cat mai clare cu putinta !
Nu copii au fost partasi in a frauda acest bacalaureat 2013,ci au fost niste insi care au dat un examen,atat si nimic mai mult ! Parintii,dirigintii,dar si Costica Varzaru au fost partasi in a frauda acest bac prin dare si luare de mita !
De fapt cineva a filat-o pe Costica Varzaru,asta,pentru ca i-a vrut raul sau pentru simplu motiv ca cineva a vrut sa o inlocuiasca din postul ocupat ilegal de catre aceasta !
De fapt ,procurorii si procurorul de caz nu au la aceasta ora nicio proba in a-i declara pe acesti tineri infractori ! Ce proba au ei ?
Cea care trebuie sa fie judecata este Costica Varzaru ,dirigintii si profesorul de religie care a fost intermediar in toata povestea asta de tot circul .
Si acest circ s-a mediatizat extrem de mult,s-a facut prea mult tamtam pe seama acestui circ,acestei teme,solutii,dar si contraventii nu s-au gasit la acest caz inca si cine stie daca o sa se mai gaseasca ?
Guvernul Romaniei,dar mai ales Ministerul Justitiei trebuie sa gaseasca solutii la abaterile care se fac la ora actuala in Romania,si dupa ce gasesc solutii trebuie sa le rezolve prin amenzii sau prin trimiterea unor oameni la puscarie,fiindca intr-un stat de drept trebuie sa se respecte legea,spiritul,dar si litera legi care ar trebui sa fie exact ca o bratara de aur pentru Justitia de carton din Romania !
Vise,si iar vise,noi vom ramane cu circul mediatic,cu mizeria umana,dar si colectiva,iar alti vor ramane cu performanta si medalii obtinute prin multa munca si prin multa transpiratie !
Pe mine m-ar interesa daca si-ar da demisia in bloc atat Ministrul Educatiei,dar si Ministrul Internelor cat si Ministrul Justitiei ?!
Nu cred ,pentru ca nu o fac,de ce ar face-o intr-un stat in care dosarele penale,dar si stenogramele sunt la ordinea zilei in tara noastra care a uitat ceea ce inseamna normalitatea pe planeta aceasta mare,dar mica la stat si mare la furat !

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 6 Iulie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: