TRAIAN BASESCU A UZURPAT FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI !!!

Am vazut faptul ca Sorin Iliesiu i-a cerut in mod expres sa-si dea demisia din functia pe care si-a asumat-o Traian Basescu,intr-un mod cat mai fraudulos cu putinta anul trecut,la referendumul pentru demiterea sa din marea functie pe care a acupat-o pana acum si anume de presedinte al Romaniei !
Basescu Traian a uzurpat functia de presedinte al Romaniei . Si-a asumat-o ca si cum ar fi casa dansului si a transformat pana la urma Cotroceniul in a doua casa a sa,o casa de drept a sa,fara ca cineva sa poata sa intre in ea sau sa bata la usa,pentru a vedea daca principiile statului de drept mai functioneaza sau daca principiile statului de drept mai exista in vreun sertar de la Cotroceni !
Nu are rost sa ne mai chinuim pentru a-l mai forta pe Marinar sa-si mai dea demisia din aceasta functie,fiindca nu o s-o faca niciodata,din contra o sa tipe si o sa urle sus si tare ca dansu a vrut sa faca lucruri,dar nu a fost lasat sa le faca !
A interpela sau a face o petitie acestui om,este ca si cum te-ai sterge la cur cu hartie igienica .
Noi nici nu mai avem presedinte de tara,ci avem un fost presedinte care doarme si acum la Cotroceni ! Avem o fantoma care ne bantuie existenta noastra atat ziua cat si noaptea,oare pana cand ? Sa nu-l bantuie puscaria pe marele jucator a politici romanesti actuale si anume pe Traian Basescu !
Dansu oare nu primeste o citatie de la vreun procuror de caz,nimeni nu se gandeste la sanatatea dansului,numai eu ma gandesc,ce om bun sunt eu !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 5 iulie 2013, in politica and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: