Iesim din gaz de sist ca sa intram in gaz Kazahstan ?

South Stream este un proiect foarte bun pentru tara noastra .Chiar daca tara noastra are niste resure ( gaz de sist si titei ) ,nu poti sa te bazezi doar pe ele,asta pentru ca gazul de sist este daunator madiului inconjurator,dar este daunator si pentru sanatatea oamenilor din mediul inconjurator !
Sigur cu ajutorul gazelor de sist am putea sa acoperim pentru 15-20 de ani,acel 20 % din importul de gaze din Rusia .
Nu cred ca-i convine lui Putin ca noi sa facem parte din proiectul South Stream ? O sa ridice iar pretul si o sa ne lase, iar pe dinafara ! Sigur ca nu este bine ca noi sa stam intotdeauna la mana strainilor si a intermediarilor ? Asa este cand o putere te mananca pe tine,fiindca tu esti copil,iar omul matur te mananca,dar invers nu se poate?Ba se poate orice oricand !
Romania trebuie sa aibe resurse propri de gaze,si mai ales sa le detina,dar mafia si coruptia din tara noastra au reusit ca ei sa agate aceste resurse in burta lor,poate o sa le explodeze burta la un moment dat, de atatea resurse de gaze ?! Daca nu le-au explodat burta deja,fiindca uni din ei au mai murit,au mai aerisit zona un pic,ca prea putea a gaz de cioba de vita acompaniata cu ciolan afumat ,din marele ciolan sec al capurilor destepte al politicienilor nostri de azi si de ieri !
Poate,ne ajuta Kazahstanul sa iesim din acest gaz de sist !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 29 iunie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: