Jucam dupa reguli scrise si nescriese !

Beneficiarii politici de facto pentru tara noastra,tot securstii sunt . Uitati-va la Ponta,de pilda,care a decretat ieri zi de doliu national,desi prietenul sau de putere si anume Basescu Traian a mai aruncat niste vorbe de Ziua Drapelului ,pentru dansu a fost sarbatoare ieri,pentru tara si popor a fost doliu,lacrimi,sange,durere,dar si audienta pentru media din Romania !
Imaginea simbolistica a puteri este mai importanta decat mortii sau decat statul de drept,cu tot cu programele sale de facto-cenuseresti cu vorbe aruncate din burta,sa cada bine la popor,doar cliseele de doi lei si de doi bani,vor fi intotdeauna bune pentru ciumpalaci care se uita la televizor,dar care din pacate ei nu inteleg nimic din nimic,fiindca nu au viziune,nu au cuvant,nu au autoritate,nu au nimic,sunt niste carpe de oameni,doar de asta isi si permit ca sa-si bata joc de alti oameni care-si fac treaba cu simt de razpundere acolo pe unde sunt !
Este din ce in ce mai greu sa credem ca vom avea parte de o democractie solida,bazata pe reguli stricte,dar ce vom face cu responsabilitatea care,ea a ramas in aer . Jucam dupe reguli nescrise,chiar si scrise,nu de alta,dar nu ne vede nimeni,nu ne aude nimeni ! Oare pana cand ?
Nu mai am pretentii de la aceasta tara,ci am pretentii de la mine,si anume sa ma respect pe mine cat pot de mult si atat nimic mai mult,desigur si pe altii,asta,daca o merita cu adevarat !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 27 iunie 2013, in politica and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: