MOARTEA,DRAMA SI BARFA AU DEVENIT SPORT NATIONAL IN ROMANIA !!!

Se spune ca munca te-nalta,dar te poate si omori ! Din cauza nebuniei,dar si prostiei,a teribilismului accentuat tot de prostie,soferul care a produs o imensa drama in Muntenegru,a lasat in urma sa multe lacrimi,multa durere,dar si mult sange !
Desigur ca pe aceasta tema s-a facut din nou audienta,moartea,dar si scandalurile de orice fel le aduc posturilor de televiziune multa audienta si implicit multi bani pe care-i incaseaza pe card si ii consuma pe mancarica si bauturica sau eu stiu pe ce-i mai consuma romanasii nostri de toate zilele !
Oare ce o sa mai urmeze de acum inainte ? Tot un accident de asemenea calibru care sa aduca audienta ? Probabil ! Sa afli de la televizor ca omul tau din familie a murit,nu este prea bine,nu-ti cade bine,chiar cazi tu in depresie,si cine stie,poate se ajunge la drame si mai mari de atat !
Desigur foamea,dar si audienta nu tin la drame existentiale,chiar daca au murit oameni,presa trebuie sa vorbeasca n ore,doar banul trebuie sa curga . Atatea suboziti de te doare capul ,iti vine sa lesini,dar asta este tara noastra,o tara in care toata lumea barfeste pe toata lumea,doar este mai usor sa barfesti decat sa muncesti productiv,si nu contraproductiv !
Ce ar fi acum daca eu m-as apuca cu x sau cu y sa-l barfesc pe z ! Treaba asta,mi se pare de-a dreptul jalnica! Este cea mai mare mizerie pe care am putut sa o vad in viata mea,plus multe altele !
Barfa,dar si prostia sunt exact ca droguriile,unii oameni nu se pot abtine sa nu barfeasca,hai o faci,dar toata ziua buna ziua sa stai sa barfesti ! Ce fel de om poti sa fi sau ce fel de oamenii pot sa fie ca sa faca treaba asta de o josnicie incomparabila cu orice alt lucru de pe acest pamant !
Am mai spus unui om acum cateva zile ca mie scarba de tara asta si mai ales mie lehamite de unii oameni din tara aceasta,mai ales pe aceia care stau toata ziua sa ma barfeasca pe mine si mai ales daca se mai gandesc sa-mi faca si rau .
Cu cat au vrut unii sau altii sa-mi faca mult rau,cu atat mi-a fost mai bine !
Atunci cand cineva vrea sa te doboare cu orice chip,ajunge intr-un final sa fie sub tine,el sau ea o sa cada in galeata,nu tu ca om,fiindca omul in sine nu poate sa-si faca singur rau !
E macar Raed Arafat, a mai facut ceva pentru tara noastra,ne-a mai scos din rahat,si macar mai avem si noi vreo imagine in Europa ! Macar dansu este singurul ins profesionist cu adevarat din structura si componenta cabinetului Ponta .
Este pacat ca nu ajungem mai sus cu tara noastra si cu oamenii din ea,dar asta este tara noastra !
Nu avem si noi o viziune de viitor pentru viitor,nu avem si noi o viziune mai profunda,mai compacta,nu,noi ca romanii, le facem pe toate pe ultima suta de metri,pai cum am mai putea noi sa fim o forta in Europa,cand noi,astia de langa noi,ne barfim si ne dam in cap zi lumina ?! Cum am putea sa fim o forta puternica si autentica cand premierul Romaniei,dar si mai multi politicienii sadea stau toata ziua pe la televizor,asta ca sa fie dansii in centrul atentiei,sa capteze ei toate reflectoarele posibile si neposibile din lumea asta mare !
Poate in viitor o sa fim si noi o tara puternica si autentica,cu autoritate in Europa si cu putere de a decide multe lucruri in Uniunea Europeana,dar pana atunci o sa stam sa ne barfim intre noi toata ziua buna ziua,doar barfa a devenit un sport national in Romania,iar el trebuie sa functioneze,astfel se rugineste si-i rugineste si pe romanii care clocesc toata ziua in aceasta barfa ! Oare ce castiga oamenii ca-i barfesc pe toti ? Eu nu stiu ce as putea sa castig din asa ceva ! Nimic si iar nimic,timp pierdut si ineficient ocupat !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 26 iunie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: