BASESCU TRAIAN S-A MURAT PE ROMANIA !!!

Am vazut ce a transmis Traian Basescu de Ziua Drapelului ! De unde atata unitate,independenta ! Ce sentiment de mandrie . Pai cum sa fiu mandru intr-o tara de mafiotii,intr-o tara in care te sapa toti pe la spate,indiferent ce ai face !
Dansu vorbeste despre valori nationale,dar atunci cand le-a calcat in picioare cum a fost,a terferit toate categoriile socio-profesionale din tara aceasta,iar acum dansu vorbeste despre valori,este de-a dreptul penibil acest ins,acest marinar sadea cu juramant fidel fata de securitate !
Vai da ce a servit dansu cu credinta aceasta patrie,s-a vazut,sigur pentru dansu a servit-o cu credinta,pentru tara si popor s-a murat pe tara,dar implicit si pe noi ! Care unitate ? Dansu a dezbinat tot ce se poate dezbina pe acest pamant,ne-a dezbinat si pe noi,a stricat buna ordine,dar si linistea tari ! Uite ca s-a sculat din morti fantoma de Basescu Traian care ne bantuie si acum tara,dar ne bantuie si pe noi cu toate elucrubratiile pe care le tot scoate din gura aia spurcata zi si noapte . Dar unde a fost Basescu Traian,de nu l-am auzit pana acum ! La Ciresica cumva ?
Romania nu mai este de mult un simbol national si nici macar Ziua Drapelului nu mai este un simbol national pentru Romania .
Da,simbol national este Raed Arafat,dar nu Romania !
Parca era zi de doliu national,nu de pupincurisme de doi si de doi bani !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 26 iunie 2013, in politica and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: