VICTOR PONTA JOACA MIUTA CU POLITICA DE FACTO DIN ROMANIA !!!

Victor Viorel Ponta alias micul Titulescu joaca exact ca in curtea scoli in politica . Se pare ca pentru dansu politica este un fel de miuta,dar in materie de guvernare dansu este cam slabut ! Dansu a uitat de popor,de guvernare,de marile proiecte marete pe care le-a promis in campania electorala pompoasa care s-a dus de mult,a fost o dulce amintire a cursului de lapte si de miere care urma sa curga in cabinetul Ponta ! Da a urmat,dar doar pentru dansu,dansu joaca si desface,dansu sufera,dansu plange,dansu rade,face glume,da mana cu Dracu,da mana cu oricine,doar ca imaginea sa,sa fie scoasa in relief si la relief . De dimineata pana seara,il vedem pe micul Titulescu pe la televizor,parca,doarme cu el in pat,televizorul a devenit o a doua sotie sau o a doua amanta pentru dansu,nici nu mai mananca Ponta cel cu aer balcanic,dar si un veritabil sportiv ,mai ales de baschet, da, dar daca ma uit la dansu s-a ingrasat ca porcu,doar a ajuns premier,nu mai trebuie sa se agite,nu mai trebuie sa minta,pardon sa promita vrute si nevrute intr-o campanie electorala sau intr-o viitoare campanie electorala ! Vom face asta,asta este cuvantul de ordine,sigur este cuvantul de ordine pentru dansu si numai pentru dansu .Acum dansu o sa stea bine mersi patru ani la Palatul Victoria,iar noi o sa tot vedem aceasta miuta al declaratiilor pompoase de presa,care nu se mai termina,dar nici dansu nu se mai termina,ar trebui sa nu se mai duca pe acasa si asa nu sta dansu pe acasa,ci sta in si pe platouriile de televiziune ! Bine ca nu se transforma si-n jurnalist,nu de alta,dar dansu este un bun observator al lucrurilor care se petrec in tara noastra,dar se pare ca a uitat sa guverneze tara noastra de cand este la guvernare . Stie cineva daca a guvernat de cand este la putere,nu de alta,dar eu nu stiu ,inca nu am aflat,dar nici nu am dormit ca Crin Antonescu,desi nu ar fi rau .

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 25 iunie 2013, in politica and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: