OTRAVA VINE DE LA ROBERT TURCESCU !!!

Cat de nemernic poti sa fi ca sa te ei de o mare campioana a Romaniei ! De un mare simbol veritabil,de o femeie ilustru a Romaniei ! Ce daca a facut reclama la margarina,ce daca,mie imi place aceasta reclama si ce daca ia niste bani,asta inseamna ca este cersatoare si nemernica ? Nemernic este Robert Turcescu,doar l-a pupat in fund pe Basescu ,de i-a ramas rahatul pe bot,iar acum se ia de o mare campioana . Cica i-ar da si 10 suturi in fund ,cica vinde otrava pe argint,asa si ce daca !
Este vorba despre Nadia Comaneci !
Rahati cu ochi,asa se numesc astia care o freaca toata ziua pe la televizor si care mai au si o gramada de bani pentru treaba asta ! Ci mizerie de om,ce oameni mizerabilii poate sa aiba tara noastra ! Mori ma de ciuda ca Nadia Comaneci este o femeie de nota 10 si o campioana de nota 10 . Muriti ma toti de ciuda,astia,care mancati rahat seara de seara pe la televizor,doar lucrati pentru zeus si pentru securitate ,dar asta este viata . Oricum,nu o sa aveti voi in veci vecilor cum sa o doborati pe Nadia Comaneci,fiindca este prea buna pentru voi,nici macar nu va intoarce spatele,fiindca nu meritati pupincuristii lu’peste prajit !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 25 iunie 2013, in viata, vorbe and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: