VICTOR PONTA ESTE O MARIONETA JALNICA A LUI BASESCU TRAIAN !?

Profesionistii din ultimul an sunt doar niste profitori de ocazie pentru ocazie !Si mai ales cei care fac parte din actul politic actual,si anume Ponta alias Basescu !Oportunistii vor sta intotdeauna la usa,si mai ales daca acestia fac parte din politica,doar ei sunt,doar niste securisti de doi lei si de doi bani ! Securistii nu au nicio diplomatie,mai ales cand vine vorba sa-si atinga scopurile marsave pe care le au de atins ! Desigur ca ei,si anume securistii nu au nicio transparenta in actele pe care le intreprind sau nu la un moment dat ?!
Sigur ca turnatorii fac parte din acest joc,ei o sa ramana o vreme la putere,dar pe urma o sa se aleaga praful de ei !
Niciodata Victor Ponta nu o sa fie un lider autentic pentru Romania . Un lider autentic pentru tara noasta a fost si va fi in continuare ADRIAN NASTASE !
Victor Ponta este o marioneta jalnica a lui Basescu Traian !
Oare ce moralitate mai poate sa aiba Ponta Victor,mai ales ca a dat mana cu Basescu Traian,a facut un troc politic cu dansu,iar tara noastra se va duce de rapa o data cu acest troc de-a dreptul diabolic pentru Romania !
Se pare ca santajul l-a facut pe dansu si nu numai !
Ponta Victor a pus la zid democratia intr-un mod cat mai sistematic cu putinta,l-a facut praf !
Nu poti sa guvernezi la nesfarsit, criticand trecutul sau greaua mostenire ?
Coruptia nu are ce sa caute in actul guvernamental sau in exercitiul actului guvernamental ! Nu poti sa ti in brate coruptia sau sa o susti,nu de alta,dar inseamna ca tu esti corupt pana in maduva oaselor !
Interesul personal,nu trebuie sa fie mai presus de interesul national,si mai ales statul de drept trebuie sa fie pe primul loc intr-o democratie care ar trebui sa functioneze ca un stat de drept,nu ca un stat corupt si mafiot ?!
Nimeni nu se mai sacrifica in actul politici romanesti actuale,asta,ar insemna sa innebuneasca de tot ! Oare,eu,nu am vazut ca un politician sa fi innebunit pana acum ?
Nu poti sa privatizezi o tara intreaga,sperand ca peste noapte,o sa si faci vreun profit sau altu,mai ales ca suntem in criza economica ?!
Faptul ca Victor Ponta a dat mana cu Dracu,a facut un troc politic cu Basescu Traian,mie imi denota faptul ca nu are nicio viziune politica !
Reformele in aceasta perioada,au cam lipsit,nici nu s-au vazut,sunt zero barat,pamant,zero,prea multe apariti televizate,si prea putine reforme structurale pentru Romania !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 24 Iunie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: