BASESCU TRAIAN NU A REUSIT SA DISCREDITEZE USL’UL?!

Ia sa vedem ce se mai inventeaza prin politica,nu de alta,dar a trecut prea mult timp de cand nu am mai avut parte de niciun scandal ?
Anul trecut am avut parte de acel referendum pentru demiterea presedintelui care s-a dovedit a fi un fiasco pana la urma,referendumul lui Basescu Traian a fost un fiasco anul acesta,tentativa sa de a organiza,dar si de a stopa revizuirea Constitutiei,prin referendumul lui Basescu,de a avea un Parlament unicameral cu 300 de alesii a fost si s-a dovenit pana la urma a fi un mare fiasco !
Sper sa nu fie si referendumul pentru revizuirea Constitutiei un mare fiasco?Nu de alta,dar nu mai avem nevoie de asa ceva ? Desigur ca Basescu Traian sta la panda,pentru a mai fructifica si ultima sansa pe care o mai are pentru a distruge USL-ul si pentru a-l destabiliza,discredita intr-un fel sau altu !
A incercat cu Relu Fenechiu,dar nu i-a mers,o sa incerce cu Miscarea Populara,si sper sa nu-i mearga nici de data asta ! Oare ce ar putea sa mai faca Basescu Traian,in speranta ca va reusi in cele din urma sa distruga USL ? Nu mai are nicio sansa,a pierdut,s-a folosit de toate instrumentele posibile si neposibile pentru a reusi in cele din urma sa distruga USL si uite iata ca nu a reusit !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 23 iunie 2013, in politica and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: