BASESCU TRAIAN ARE UN DOSAR PSIHIATRIC !?

Cica Crin Antonescu ar avea un dosar psihiatric !
Securistii de serviciu a lui Basescu Traian i-au fabricat lui Crin Antonescu un dosar psihiatric care suna in felul urmator :
– Sindrom depresiv reactiv pe fond de insuficienta psihomotorie cu grave discrepante de comportament !
Hai ma ca asta este buna de tot ! Nu mai au ce sa mai faca ca sa-l scoata din jocul politic,din cursa sa pentru a ajunge la Cotroceni ! De unde au mai scos-o si pe asta,nimeni nu poate sa stie,dar s-au chinuit ceva ca sa scoata aceasta formula de doi lei si de doi bani .
Se pare ca Basescu Traian alias zeus nu se lasa pana nu o sa-l scoata din cursa pentru alegerile prezidentiale de la anu,pe Crin Antonescu ! De orice artificiu tehnic si tactic se foloseste Bas pentru a ramane la putere,si pentru a-i dobori pe inamicii sai,pe dusmanii sai din capul sau bolnav . Cred ca Basescu Traian are acest dosar psihiatric care suna in genul aceasta :
– Sindrom depresiv reactiv pe fond de insuficienta psihomotorie cu grave discrepante de comportament . Sunt sigur de treaba asta,dar dansu se foloseste de boala sa,asta ca sa-l doboare pe Crin Antonescu ! Ce nu face o jigodie pentru a ramane la putere ?!
Si ma intrebam eu in sinea mea ieri,ce mai fac securistii de serviciu a lui Basescu Traian,uite ce fac,se ocupa de dosare psihiatrice,ca alea penale nu mai merg momentan !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 22 iunie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: