„Baietii destepti” din energie au cazut in cap !!!

Hidroelectrica revine pe profit si se listeaza pe bursa .Nu mai ca maternitatea unor femei a generat un scandal,asta,pentru ca Remus Borsa a dat afara zece futuce,care cica plimbam hartiile pe la resurse umane si pe la contabilitate,deci nu faceau nimic din nimic,plimbau aerul cum se spune .
Las ca ele o sa plimeasca salarii compensatorii intre 12 si 24 ,deci nu pleaca cu mana goala . Oricum,ele aveau niste smecherii pe acolo,aia le tineau si probabil ca sa se lege de ei,i-au facut un copil,doi,poate chiar si trei,dar nu toti o data,nu de alta,dar nu ar fi mai stat ele pe acasa degeaba,plus ca nu mai primeau ele bani de pe urma maternitatii . E de asta ,vroia zeus sa faca femeiile din tara noastra copii,asta ca sa scape de ele,sa le dea afara de la servici,nu de alta,dar si asa nu faceau nimic din nimic !
Baietii destepti nu mai sunt asa de destepti,ei au fost dati afara,circa 600 ,las ca este bine,dar ce face Videanu ? De unde isi mai face si dansu o vila,un mausoleu ceva ?
Desigur ca atunci cand compania o sa iasa din insolventa,avocatul Remus Borza o sa fie mai bogat cu 2,2 milioane de euro,asta este un mic bonus din partea lui Euro Insol pe care l-a propus in planul de reorganizare al Hidroelectrica .
Bine ca am terminat cu „baietii destepti” din energie,las ca vin alti,vin alti pe unde pe unde te astepti mai putin sa vina ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 22 iunie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: