RAUTATEA SI BUNATATEA SE RESPING IN ROMANIA !!!

Pai cum ar putea oare sa mai functioneze tara aceasta,cand rautatea si dusmania fac parte pe primul loc in Romania,dar mai ales fac parte pe primul loc in capul oamenilor din Romania !
Rautatea cu bunatatea nu se atrag,ci se resping . Cu cat faci mai mult bine cu atat o sa-ti fie mai rau,cu cat faci mai mult rau,cu atat o sa-ti fie mai bine . Uitati-va de pilda la Basescu Traian,acest ins a facut atat de mult rau tari noastre,dar si noua,incat a ramas tot in picioare,dansului ii este bine,noua ne este rau de tot ! Asta se-ncadreaza in povestea cu javrele despre care vorbeam si anume spuneam ca ele vor trai mult de tot,fiindca astia traiesc mult de tot,javrele,numai ca si aici avem parte de o mica problema ,dar ce face javra,atunci cand apare o javra mai mare ca ea,o mai trai ea la fel de mult ca pana in acest moment zero ?
Noi,romanii nu am invatat sa lucram in echipa,ci am invatat sa lucru individual,si individualist,iar cei care alearga in echipa pentru echipa sa,vor castiga mereu,pentru ca asta este asul din maneca al vieti pe care o traim ! Nu mai ca suntem in competitie cu rautatea,iar aceasta rautate nu ne va lasa niciodata sa fim buni in contemplare cu cei din jurul nostru,ne mananca javrele care inca mai traiesc pe acest pamant ! Pana la urma totul se leaga in viata asta mare de tot,toti vom primi la randul nostru ceea ce meritam,si asa va fi mereu,am si vazut si trait acest fapt pe pielea mea !
Ceva nu am inteles pe acest pamant si anume cum poti sa-i faci bine unui om intr-o zi,si in aceeasi zi sa-i faci si rau ?! Asta nu am inteles,trebuie sa fi o mare javra si o mare canalie imputita ca sa faci asa ceva !
De fapt,noi nici nu mai trebuie sa intelegem aceasta viata,trebuie sa o lasam sa curga de la sine . Si Dracu de jos are o contributie extrem de majora in degradarea,dar si-n dezintegrarea vieti pe care noi o traim pe acest pamant ! De asta,ne si dezintegram de cele mai multe ori,este nevoie doar de o singura secunda ca sa-ti pierzi controlul asupra vieti tale !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 21 iunie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: