USL sa ramana unitara in interiorul ei !!!

Sigur ca Traian Basescu nu a reusit sa rupa USL-ul,dar a reusit sa-l destabilizeze un pic,reusind sa faca in asa fel incat,circul,dar si mascarada de prost gust sa existe in interiorul USL’ului,mai ales prin jurnalistul care a devenit peste noapte politician si anume Sorin Rosca Stanescu !
Exista sansa ca 1% ,Traian Basescu sa reuseasca sa rupa USL ! Sper sa nu o faca ! Sper sa nu faca in asa fel incat,la anu, Crin Antonescu sa ramana pe dinafara,in ceea ce priveste sansele sale de a ajunge presedinte a Romaniei ! Sper sa nu,pentru ca zeus este in stare de asa ceva ! Este in stare de orice,daca a facut el troc politic cu Ponta,dar si Ponta este in stare de orice oricand,sa nu credeti ca daca ne rade in fata si promite vrute si nevrute,gata o sa ne fie si bine,nu .

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 20 Iunie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: