LIBERALII I-AU TRAS-O LUI BASESCU TRAIAN !!!

In sfarsit liberalii i-au tras-o lui Basescu Traian ! In sfarsit, PNL a reusit sa stopeze manipularea,dar si diversiunea ordinara a lui Basescu Traian .
Liberalii au respins referendumul Marinarului !
Senatul si Camera Deputatilor au respins astazi propunerea lui Traian Basescu,de a organiza un referendum pentru reducerea numarului de parlamentari la 300,dar si pentru trecerea la un Parlament unicameral !
191 de voturi pentru,123 de voturi impotriva si 69 de abtineri,asta a fost configuratia voturilor care a reusit sa stopeze marea diversiune,dar si marea incercare a lui Basescu Traian de a boicota referendumul pentru Revizuirea Constitutiei . Deci,marele troc cu Ponta Victor nu a functionat ! Basescu a pierdut aici,vulpoiul batran a inceput sa piarda .
Dar ce facem cu 7,4 milioane de romani care au votat anul trecut,pentru debarcarea lui Basescu Traian de la Cotroceni ?
Acel referendum din 29 iulie 2012 nu va fi cumva validat?Nu de alta,dar in fruntea statului avem un presedinte care functioneaza ilegitim si ilegal ! Oameni au votat normalitatea si corectitudinea,de fapt, au votat cu toti intr-un mod cat mai legitim cu putinta,intr-un mod cat mai curat cu putinta !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 18 iunie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: