Ar fi fost mai bine daca se privatiza CEO ?!

Mai bine se privatiza CEO si era mult mai bine acum pentru toata lumea . O privatizare majoritara a CEO cu un investitor strategic ,ar fi fost o mutare mult mai buna pentru CEO Oltenia ,dar in fine .
Sa vedem daca FMI va expira intelegerea de facto pe care a facut-o cu CEO,asta daca CEO nu va respecta preconditiile pentru finalizarea cu suscces a acordului cu FMI !
Oricum,Basescu Traian a dat mana cu Rusia,deci nu o sa mai vindem nimic,nicio energie,niciun gaz,iar electricitatea s-ar putea sa arda de tot ?!
Sa nu cumva sa murim de frig la iarna,asta,pentru ca Rusii s-ar putea sa ne inchida robinetul de gaz,asta,daca nu vom asculta de ei,de fapt,daca nu vom fi sclavii lor de odinioara !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 18 iunie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: