VA AJUNGE BASESCU TRAIAN IN NEGURA IADULUI ?!

Numai orgoliosi,prosti,inculti si incompetenti se razbuna pe persoanele din jurul lor,dar atunci cand mai esti si presedinte de tara deja lucrurile se complica,devin grave,devin de o gravitate impardonabila ! Devin de o gravitate grosiera greu de imaginat de catre un om simplu si onest .
Ce conteaza ca nu o sa mai fie Basescu Traian,conteaza ca nu va lasa nimic in urma sa ! Este jalnic si patetic ce s-a intamplat cu tara aceasta si cu noi implicit ! Noi romanii,nu am vrut sa vedem dincolo de aparente . Este bine sa te uiti in jurul tau si sa vezi ce se petrece,si mai bine este sa corectezi aceste abuzuri pe care le fac uni sau alti,asta,pentru a ramane la putere si pentru a face din nou abuzuri si iar abuzuri,infractionalitati de cea mai joasa speta !
Ce sa facem daca nu putem sa vedem dincolo de securitate ?! Ce sa facem daca suntem inconjurati de catre niste lichele politice,securisti imputiti de cea mai joasa speta,dar si de niste turnatori care la momentul zero te tradeaza cu cea mai mare lejeritate cu putinta !
Eu de-a lungul timpului pe unde am fost am vazut vrute si nevrute,desigur ca de multe ori am inchis ochi,dar de cele mai multe ori am actionat pentru mine,pentru x sau y si asa o sa fac si de acum inainte,asta cat o sa ma mai tina benzina din ficat !
Nici pentru mine zeus nu mai inseamna nimic,si nici n’ persoane ! Este mai bine asa pentru toata lumea . Sper ca de acum inainte sa nu mai fie in fruntea statului un conducator care este bolnav psihic din toate punctele de vedere ? Este cronic de bolnav,este de-a dreptul imbibat in psihoza,este de-a dreptul bolnav psihotic .
Ce frumos ar fi daca ne-ar face o bucurie mare si anume daca s-ar duce la puscarie ! Sau de ce nu, daca s-ar inalta prin a se cobori in negura Iadului !!!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 13 iunie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: