SA NU-I SUPARAM PE NEMTII ?!

Germania ne-a sprijinit sa eliminam vizele,dar ne-a ajutat sa intram in NATO,cat si sa intram si in U.E.
Sigur ca a fost o perioada in care germanii au investit masiv in industria pieselor componente pentru masini,si toata treaba aceasta s-a intamplat in guvernul Nastase Adrian . De aici si vine marea obsesie si disperare a lui Basescu Traian de a-l inchide definitiv si irevocabil pe Nastase Adrian!Singurul premier al Romaniei care a reusit sa nu faca troc politic cu Basescu Traian !
Dar ce facem cu gazul care palpaie din Rusia . Gazul rusesc ar putea in cele din urma sa ne inchida de tot robinetele care curc in ele gaz,si ar putea ca in cele din urma sa murim de frig,si cine stie,daca nu am putea sa ne milogim la ei ca se le redeschida ? Sigur ca acum suntem la mana Americaniilor ! Nu putem sa comentam de loc,dar nici nu putem sa miscam ceva in fata lor,dar aminte sa mai emitem niste pretenti absurde !
Sigur ca am putea sa colaboram cu germanii,sigur ei sunt rigurosi,dar si exigenti in mariile pretenti pe care ei le au fata de noi,si pe care le asteapta si le pretind de la noi cu precizia ceasului elvetian! Nu o sa investeasca ei in veci intr-o piata volatila financiara . Sigur ca totul a plecat din 2008,atunci cand am avut parte de o mare criza ipotecara,dar si imobiliara .
Nemtii nu vor investi niciodata intr-o tara in care economia bubuie spre faliment sau se indreapta vetiginos, dar sigur spre faliment ! Si niciodata ei nu vor investi in ceva din care ei nu vor castiga nimic ,si 1% daca ar fi,tot ar fi ceva de introdus in buzunarul lor nemtesc !
Desigur ca nemtii sunt o forta economica,ei vor ca si celalalte tari sa fie la fel de puternice cum sunt ei din punct de vedere economic ! Este curios sa vezi cum numai ei sunt la ora actuala o forta economica . Se pare ca Franta prin Francois Hollande,nu reuseste sa-si reporneasca economia tari sale,dar nici sa recastige increderea cetateniilor,asta dupa un an de la castigarea alegerilor de catre Hollande ! Cine poate oare sa le faca fata germaniilor ? Poate Japonia,China, Elvetia,tariile nordice care au o pozitie foarte buna,de fapt,ei au o economie stabila si solida din toate punctele de vedere .
Sa nu ajunga Germanii sa ne cumpere niste terenuri in tara noastra si implicit sa puna stapanire pe tara noastra ? Eu m-as bucura daca ar pune stapanire pe tara noastra,nu de alta,dar am incepe sa fim si noi puternici din punct de vedere economic,dar am fi puternici si din punct de vedere al relatiilor bilaterale cu U.E. ,care asteapta de la noi sa ne miscam mai bine si mai repede si anume asteapta de la noi sa scapam o data de coruptia din tara noastra,dar si de incompatibilitatea din tara noastra stearsa pe jos de catre un presedinte miop care este mort dupa putere,faima si bani,dar care este mort sa detina cu tot dinadinsul intreaga securitate in mana sa sau in mainiile sale corupte si pline de jeg de-a dreptul comuniste !!!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 12 iunie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: