SA NE SPALAM PE CAP CU REFERENDUMUL LUI BASESCU TRAIAN !!!

Anul trecut pe 29 iulie, am votat un referendum care a fost valid din toate punctele de vedere .
7,4 milioane de romanii au votat pentru demiterea lui Traian Basescu din fruntea statului .
Daca tot vrea Basescu Traian sa respectam vointa poporului si referendumul in sine ar trebui sa-l respectam pe cel de anul trecut ! Asa ar fi logic si firesc sa fie,normal si corect fata de statul de drept ?!
Cine va plati acest nou referendum daca se va face ? Il va plati Basescu Traian sau clica sa mafiota ?! De unde are statul roman banii necesari ca sa mai acopere un alt referendum gandit si aruncat peste noapte la prostii neamului,de catre un presedinte care se crede buricul pamantului ? Asa gandeste dansu despre noi,sunt sigur ca asa gandeste,ce ar putea sa mai fie in capul lui Basescu Traian ?! NIMIC .
De ce vrea Basescu Traian un Parlament cu 300 de parlamentari si implicit un Parlament unicameral ?! Dar s-a consultat presedintele tari noastre cu Parlamentul Romaniei,inainte de a se gandi la acest demers lamentabil de grosier,asta ca sa nu spun grotesc ? Nu s-a consultat,fiindca dansu nu se consulta cu nimeni atunci cand se gandeste in capsorul sau sa intreprinda ceva pentru a mai detine puterea absoluta a tari noastre ?
Daca tot este sa se mai faca un referendum,si cred ca ar fi o prostie uriasa si majora din partea puteri actuale de a mai permite asa ceva,si mai ales din partea Parlametului Romaniei,ar fi cazul sa-l mai demitem inca o data pe zeus,tot prin organizarea unui referendum national,nu de alta,dar trebuie sa respectam vointa poporului de anul trecut . Vointa popurului a 7,4 milioane de romani care au votat legitim si corect ,intr-un stat care ar fi trebuit sa fie un stat de drept dupa referendumul de anul trecut,dar cu un presedinte ilegitim in fruntea statului,nu vom putea niciodata sa ne gandim ca am putea sa fim un stat de drept,un stat laic,cu vointa libera,dar cu o anumita libertate de exprimare care trebuie sa fie libera si care trebuie sa fie necontrolata de catre SRI ! De fapt noi traim intr-o democratie-autoritara,autoritarista in care serviciile secrete stau la masa si asculta la telefoane,fac si desfac peste noapte stenograme,dar si dosare penale .
De fapt nu trebuie sa ma mai mire nimic in tara lu’peste prajit,traim in Romania si asta ne sufoca pe zi ce trece mai mult,dar in fine .Scapa cine poate,traieste cine vreau,desigur in bratele serviciilor secrete de facto !
Numai au serviciile secrete informatii despre x sau despre y,si sunt disperati,de fapt este disperat Basescu Traian alias zeus ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 12 iunie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: