VOM REVIZUI MURDARIA DIN ROMANIA !!!

Nu cred ca daca se va revizui Constitutia Romaniei,noi o vom duce bine de acum inainte ! Sigur ca presedintele Romaniei o sa aiba un mandat de 4 ani. Preseditele Romaniei nu o sa mai aiba puterea suprema de a cere urmarirea penala a unui ministru dintr-un guvern sau altu .
Presedintele Romaniei trebuie imperios necesar sa desemneze premierul Romaniei,numai daca partidul politic sau puterea politica suprema a obtinut cele mai multe mandate in Parlament ! Trebuie sa respecte vointa electoratului care a fost stirbita sau care a fost calcata in picioare de catre Basescu Traian !

Noua revizuire a Constitutiei este o revizuire perfecta si bine gandita,este bine lucrata,este lucrata din greu cu multe ore de nesomn.Problema cea mai mare este sa nu mai avem un presedinte tip Traian Basescu,nu de alta,dar toata munca lui Crin Antonescu&co se va duce de rapa !!!

Principala lege pe care Basescu Traian ar trebui sa o respecte,asta dupa ce nu o sa mai fie presedinte al Romaniei – este legea fundamentala a puscariei !!!

Noua revizuire a Constitutiei intareste puterea Parlamentului,si nu slabeste din atributiile presedintele Romaniei sau din prerogativele guvernului Romaniei !!!

Parlamentul Romaniei va avea puterea suprema de a permite inceperea urmarii penale a unor ministri din Guvernul Romaniei !

Nu se vor introduce legi stufoase,ci vor fi completate sau vor fi adaugate unele pasaje care lipsesc din actuala Constitutie .

Noua Constitutie nu o slabeste pe cea veche,ci o intareste si o face mai puternica,asta,din pricina faptului ca noul presedinte care va fi dupa Basescu Traian,nu o sa mai aiba puterea suprema de a face ce-i taie lui capul . Acum asa sper eu,ce o fi o sa vedem noi,asta daa o sa mai fie ceva in tara noastra ? Se va spala Romania si romanii pe fata cu noua Contitutie care va fi revizuita . Va spala murdaria din tara noastra noua Constitutie care va fi revizuita pentru a respecta legea fundamentala a Romaniei ?!?

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 11 iunie 2013, in politica and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: