Elena Udrea a cazut de pe cal in cap !!!

Atunci cand esti sus de tot,si anume pe cal,te urci pana in varful puteri,nu te mai astepti sa mai cazi de acolo niciodata ! Se pare ca Nuti alias Elena Udrea a cazut din virful puteri direct in balegarul porciilor sau al caiilor de pretutindeni !
Udrea a avut atata putere financiara,dar si politica,ca nu a inteles ca trebuie sa stea in umbra si a facut orice sa o piarda si pe acea pe care a avut-o pana acum . Vad ca taticul ei a ramas la putere,s-a cocotat de Ponta si ramane bine mersi pana la finalul mandatului pe care-l mai are de exercitat in functia de presedinte a Romaniei !!!
Farmecul fiecarui om se duce o data cu puterea pe care ar putea sa o aiba . Pacat de farmec,fiindca a fost construit in timp !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 11 iunie 2013, in politica and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: