ALESII AU FACUT PE EI DE CAND SUNT LA PUTERE !!!

Parlamentarii pe care i-am ales in decembrie 2012 – au reusit marea performanta ca in cinci luni sa munceasca doar 36 de zile ,dar au mai reusit o mare performanta si anume au reusit marea performanta de a nu adopta nicio lege importanta pentru tara noastra si implicit pentru noi . Daca o sa va intrebati de ce s-a intamplat asa ceva ?! Este simplu de tot,asta,pentru ca alesii nostri nu dau doi lei si doi bani pe noi,nu-i intereseaza ce am votat,pe ei i-a interesat sa ajunga din nou la putere .
Hotii nostri,pardon alesii nostri au un buget anual de 50 de milioane de euro . Va da-ti seama,50 de milioane de euro . Asta este,cand vad euro in fata ochilor ii dor capul de legi si de proiecte .
Ce spuneau ei in campania electorala : ca o sa dezvolte invatamantul din tara aceasta,printr-o viziune clara si unitara , ca o sa schimbe legea sanatatii,ca o sa modernizeze infrastructura din tara noastra,ca o sa faca un nou brand de tara – un nou brand in turism care sa atraga noi turistii in tara noastra . Cu agricultura cum ramane ? Cu produsele BIO cum ramane ? Si inca ceva ei lucreaza doar lunea si martea – sa nu cumva sa oboseasca saracuti de ei ,da vai cat de mult muncesc ei -ma doare capul cat de mult muncesc ei !
De statutul minoritatilor nationale cum mai ramane ? Ei raman in aer,nu de alta,dar sunt doar o afacere pentru alesii nostri ,fiindca au facut din aceste lucruri si fac in continuare trocuri politice pentru propriul interes,nu pentru interesul national !
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!
Ce au facut francezii ? Au votat 16 proiecte mari si tari,ei nu se joaca ca noi,ei nu discuta barfe pe la televizor,ci fac legi pentru interesul national si pentru interesul propriilor cetateni !
Alesii nostri nici macar nu au auzit despre dezvoltare durabila ! Stiti ma cu ce se mananca asta ?!
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!
Sa lucrati tot asa,este bine asa,in acest mod o sa ajungem mari de tot. Tara noastra o sa fie respectata in Europa! Pe dracu,nu o sa fie respectata de loc !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 5 iunie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: