UNU-I MAFIOT,ALTU-I CORUPT !!!

Ma ce Jigodie cu J mare este zeus,nu de alta,dar se pare ca in dosarul lui Adrian Nastase si anume in Dosarul Zambanccian – este implicata si sotia lui Nastase . Nu ai ce sa mai zici – zeus nu se lasa pana nu o sa-l termine de tot pe Nastase Adrian?!Nu stiu care ar mai fi miza pentru Basescu Traian,nu stiu ce ar putea sa mai castige din porcaria aceasta ? Putere,faima si bani a avut cat a vrut dansu,ce dracu mai vrea eu nu stiu ?! Probabil,vrea sa ramana singurul mafiot din tara aceasta ? Ce ar castiga din prostia asta,eu unu nu stiu !? E prea faimos Nastase Adrian,de asta vrea sa-l termine cu orice chip ,chiar daca nu mai este la putere – Adrian Nastase este de o mie de ori mai tare ca Basescu Traian alias zeus !
O sa vedem pe 9 septembrie ce o sa fie,asta daca o sa mai fie ceva ? Cine stie,poate ii mai fabrica un dosar,ceva lui Nastase Adrian,nu de alta,dar pana atunci Bas se plictiseste !!! :)) :)) :))

Unu-i mafiot,iar altu-i corupt ! Acum o sa vedem cine este pe primul loc,dar o sa vedem cine este si pe ultimul loc ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 4 iunie 2013, in politica and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: