ROMANIA O NON-VALOARE TOTALA !!!

Oare pana cand non-valoarea va fi pe primul loc in tara noastra ? Oare pana cand ?
Deja m-am saturat,dar se pare ca nu sunt eu in masura sa schimb lucrurile in tara aceasta . Nici macar USL nu a reusit acest lucru,nu de alta,dar Ponta a preferat sa dea mana cu Dracu,a preferat sa faca un troc cu el,asta ca sa ramana la putere . Prefera sa ramana la putere decat sa creeze locuri de munca pentru toata lumea ! Romania are nevoie de locuri de munca pe termen mediu si lung,dar tara noastra are nevoie si de investitii tot pe termen mediu si lung .
Se pare ca investim in prostie si in non-sens,in nimic,in aer ! Sunt curios cat o sa mai mearga aceasta prostie a non-valorilor !
Ce nu este bine pentru securitate,ba da este foarte bine ! Non-valoarea a devenit o valoare certa in tara noastra,este interesant nu ! Si nu prea . Ce sa schimba lucrurile de pe o zi pe alta,oare ce o sa mai urmeze in tara noastra cea de toate zilele,in tara noastra in care capul de afis sunt stenogramele,indiferent ce fel de stenograme ar fi ele,dar si a dosarelor penale fabricate peste noapte sau mai nou fabricate pe strada ! Strada naste dosare penale si non-valoare in valoare !
Traim o epoca a stenogramelor si a dosarelor penale,fain nu. Daca nu ar fi trist ar fi bine,dar nu este bine de loc ! Oare ce mai este bine in tara noastra ? Nimic,nici aerul nu mai este ce a fost – s-a prafuit de atatea dosare penale ! Respiram un aer a dosarelor penale si bem o apa a interceptarilor telefonice de zi si de noapte !
Eu nu mai stiu de ce mai facem legi ? Nu de alta,dar si asa le incalcam cu atata lejeritate,cu o lejeritate demna de invidiat ! Ne insalam si pe doi,ce as putea sa mai spun ca-i inselam pe alti,la fel de simplu cum ne insala ei pe noi ! Traim un aer al insalatului,toata lumea face pe toata lumea,toata lumea barfeste pe toata lumea,toti se combine intre ei si mai apoi se despart . Traim intr-o telenovela a coruptiei-n minciuna,a despartirilor-n impacari lacrimogene,iar teatrul ordinar pe care-l joaca uni sau alti le acopera pe toate,iar noi le descuperim -asa cum ne descospira alti pe noi sau noi pe ei !!!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 2 iunie 2013, in politica and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: