BASESCU TRAIAN S-A STERS LA FUND CU ROMANIA !!!

Un om ca Basescu Traian nu poate sa produca mare lucru ! Nu poate sa produca nimic din nimic – chiar nimic – doar dosare penale ! Ura lui Basescu Traian impotriva lui Dan Voiculescu este semnificativa .
Dan Voiculescu impreuna cu trustul intact si anume cu Antena 3 l-au daramat pe zeus,l-au pus la zid prin afisarea unor lucruri dubioase pe care zeus le-a facut,dar si pe care le-a patronat cu atata usurinta – sa nu mai spun ca le-a acoperit pe toate !
Ce ar putea sa mai faca acest ins ?! Acest ins ne-a distrus viitorul nostru si al copiilor nostri !
Basescu Traian nu a stiut sa faca altceva decat dosare penale,asta pentru ca nu mai cu asta s-a ocupat de cand este presedinte . Cine nu l-a lasat sa faca ceea ce trebuie pentru tara noastra ? Cine ?! Prostia din capul sau/ sau incompetenta din capul sau/ sau orgoliul sau prostesc ?! Sau sticla de whisky pe care o tot bea ?!
De fapt un securist,dar si un turnator nu poate sa faca decat dosare penale !
De fapt cu sau prin ajutorul lui Dan Voiculescu,tara noastra ar fi scapat de Basescu Traian alias zeus ! De asta,zeus vrea cu orice chip sa-l distruga pe Dan Voiculescu,asa cum a facut si cum a vrut sa faca si cu Adrian Nastase !
Oricat de securist este Basescu Traian ,impreuna cu clica sa mafiota tot o sa si-o ia dansu intr-un fel sau altu ! Traian Basescu nu mai are aceeasi putere de acum cativa ani,cand sluga de serviciu era Emil Boc care a facut poc !
Ce a facut zeus dupa 9 ani de cand este presedintele Romaniei ? Dosare penale,asta a facut,doar atata lucru a facut ,dansu nu vede ca nu a reusit sa faca mare lucru . N. Adrian a fost din puscarie de o mie de ori mai puternic ca dansu,s-a vazut si s-a simtit acest fapt ,hai sa fim seriosi,nici nu-ti trebuie scoala ca sa vezi acest lucru,se simte si se vede in aer .
Basescu Traian a avut si probabil mai are sprijin prietenilor de la Bruxelles,asta pentru ca la mijloc este interesul Americanilor de a detine anumite terenuri in tara noastra,petrol,dar si spatiu pentru a-si ascunde anumite arme in tara noastra,avioane !
Basescu Traian nu a produs nimic din nimic pentru Romania . Sigur ca a produs mult zgomot pentru nimic,mult circ,multe scandaluri,ce poate sa produca un turnator si un securist in persoana lui Basescu Traian ? Ma ce lider catastrofal am avut pentru tara noastra,dar si pentru noi,este incredibil asa ceva,imi vine sa sparg ceva de nervi,sigur ca nu are rost . Nu stiu daca o sa apuc ziua in care tara noastra o sa aibe un lider autentic,un lider profesionist si profesional ! Nu cred,dar in fine .
Sigur ca zeus o sa faca orice ca sa dea ultimul tun in calitate de presedinte-pres in fata Europei,si de presedinte-catastrofal-aer-pamant-canalie pe plan intern
! Sper ca ultimul tun al dansului sa-l dea in puscarie ! Zeus nu a fost un presedinte care sa genereze plus valoare in tara noastra,nu a fost un presedinte care sa genereze stima si respect in fata lumi si-n fata Europei – a fost un presedinte care a calcat tot ce putea sa calce in picioare,asta ca sa ramana la putere prin a conduce aceasta tara spre dezastru,spre nimic,spre mizerie umana atat din punct de vedere calitativ,dar si cantitativ ,iar slugiile dansului au aratat ca tara noastra s-a dus intr-o zona a indolentei,a marlaniei,dar si a dezastrului !!! Dosarele penale se vor transforma in stenograme ori de care ar fi ele ! Iar vedetele din tara noastra alias intact media si anume vedetele de la Antena 3 nu vor scapa de stenograme,eventual dosare penale + aducerea lor la DNA !
Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 1 iunie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: