Saracie-n corectitudine !!!

Am vazut aseara cat de revoltat a fost Ciurel Laurentiu la adresa lui Condescu Marin !
Ma da cata corectitudine pe Ciurel ! Eu nu cred ca este atat de corect pe cat pare sau pe cat pretinde dansu ca este ? Nimeni din tara aceasta nu este corect 100%,fiindca nu este . Ce ati vrea sa spun ca oameni din tara aceasta sunt corecti,nici vorba de asa ceva . Banul primeaza,banul este pe primul loc in top . Degeaba esti tu o valoare,un ins atat de iscusit daca te face altcineva cu bani multi,cu gramada de pilda,iar Marin Condescu are destui bani incat sa nu-l mai bage in seama pe Ciurel Laurentiu .
Ce daca a facut bani prin afaceri personale si nu a facut afaceri pentru lideri sindicali din Oltenia . A ca nu a fost prins ca a furat sau nu,este pana la urma un mare atu pentru dansu .
Sincer ma enerveaza faptul ca multi oameni se pretind corecti,dar de fapt ei sunt cei mai mari infractori oameni cu putinta,corupti,hoti,mincinosi si nu in ultimul rand nemernici !
Este bine sa faci afaceri cu statul,nu sa faci afaceri pentru stat si pentru oameni ,nu de alta,dar nimeni nu o sa faca niciodata nimic pentru alti . Asta este o poveste de doi lei si de doi bani .
Intotdeauna va exista un grup infractional care va conduce o unitate sau alta,desigur prin viclesuguri !
Eu in locul lui Ciurel ma bagam sub pielea lui Condescu,faceam afaceri cu dansu,imi faceam si eu o vila,doua si stateam bine mersi acum la caldura . Dar asta este,fiecare gandeste aceasta viata cum vor ei sau ele !
Nu poti sa faci avere prin munca cinstita,nu se poate asa ceva,dar in fine .

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 31 Mai 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: