Toleranta zero,performanta-n trocuri politice !!!

Ma gandeam acum ce fel de dialog comunicativ si constructiv ar putea sa existe acum,cand toata lumea se combina cu toata lumea,trocurile politice sunt la moda acum ! Cine nu face un troc politic nu este om sau ori de care troc ar face,tot ar fi bine ! Pragmatismul l-am lasat la WC-ul apropriat ! Noi ne conservam in prostie si ne identificam in barfe,sa nu mai spun ca promovam spiritul de turma .
Singura constiinta a valori romanesti actuale este cum sa mai facem sa o ducem bine,si mai ales atunci cand vine vorba despre politicienii nostri cei de toate zilele ! Justitia se spala pe mana,dar uita sa se spele pe gura,las ca s-a spalat Basescu pe fata atat cu Justitia din tara noastra,dar si cu DNA/ANI !
Nici nu stiu ce am putea sa mai promovam in tara noastra ?
Toleranta ioc,randament ioc,performanta ioc,folosirea unor mecaniste de functionare a spiritului de turma alias guvern ioc ! Trocurile ori de care ar fi ele sunt la putere !
Cred ca am putea totusi sa promovam ceva si anume putem sa promovam circul la rang de arta,nu de alta,dar se pare ca cu astfel de lucruri se ocupa securistii de serviciu a lui zeus ? Acum eu stau sa ma intreb de unde dracului i-a luat pe toti de partea sa,ce dracu i-a facut la toti de a facut in asa fel incat toti sa fie la mana sa,toti sunt aserviti puteri si implicit lui Basescu ! Oricum,cum a cazut zeus,au cazut si ei,nu au rezistat prea mult timp la guvernare sau in opozitie. Putem sa ne uitam la PDL care a cazut de sus si anume a cazut de la putere,este mai rau cand cazi de sus,e acum nu au cazut cum a cazut Boc de a facut poc si a ajuns la putere,ei au cazut direct in galeata de gunoi a istoriei,in troaca cu porci,si porci rand de ei si anume de PDL !
Urmatorul partid pe liste este PNL,nu de alta,dar de PSD,Basescu mai are nevoie,oare nu ajunge zeus dupa grati asa cum a ajuns Becali ! Mai bine ajungea zeus in locul lui Becali Gigi la puscarie,deoarece Becali a mai facut ceva pentru tara noastra,zeus a facut pe el,asta ca sa o duca tot el bine,de fapt a facut in asa fel incat noi sa ramanem fara nimic in buzunare. Sigur ca pe alocuri a reusit,a reusit sa ingroape si tara aceasta !!!

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 27 Mai 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: