Romania arde caz degeaba !!!

Klaus Ionahannis vorbeste ca si cum noi am fi niste germani pur sange ! Alo , Iohannis nu suntem in Germania ca sa vorbim despre disciplina,autodisciplina,responsabilitate,libertate de opinie,negocierii la sange a unor contracte,lucru in echipa bine inchegat,punctualitate si nu in ultimul rand de un respect reciproc care ar trebui sa existe in tara noastra ?!
In Romania nu mai exista nimic din nimic,a mai exista ceva si anume multa mizerie,mizerie umana desigur !
Ce imi place la tara asta ? Trocuriile politice,si implementarea si inregistrarea unor dosare penale care intr-un final ajung la DNA ! Restul este sare,piper si mult circ ! Halal tara,halal oamenii !
Este mai greu de trait decat credeam eu in aceasta tara,dar asta este,nu ca a fost vreodata mai bine ! Eu am avut vaga impresie ca este bine in tara noastra,nu este bine de loc,din nici un punct de vedere nu este bine ! Incompatibilitatea si coruptia nu vor disparea niciodata,iar de dreptate si de libertate nu mai pot sa vorbesc,fiindca suntem departe de adevar,departe de lumina care ar putea sa clarifice orice in tara aceasta ?
Cum am mai spus pe aici,daca aveti mare ocazie de a pleca din tara noastra,sa o faceti cu cea mai mare bucurie,nu de alta,dar la noi nu se mai fac banii,banii se fac murdar si se spala la fel de murdar ! Birocratia si hartogaraia te scot din minti ! Mii si mii de hartii pe care trebuie sa le faci zilnic . Nu ai cum sa rezisti in tara aceasta,innebunesti la un moment dat,chiar daca nu vrei tot innebunesti ! La noi la romanii se tergiverseaza orice,faptul ca traim este rau,ce sa mai spun daca am vrea sa facem ceva anume,asta ca sa nu ma mai gandesc la ceva constructiv si benefic noua dar si tari ! Nici sa murim nu mai avem voie ! E mai greu sa mori decat sa traiesti,de fapt este la fel de greu in ambele cazuri ! Moartea a devenit in zilele noastre un instrument de audienta,mai ales daca esti vedeta ! Plus arestarile care se fac blitz si la comanda politica alias servicii politice ! Halal servicii de securitate ! Nimeni nu scapa de SRI/SIE !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 24 Mai 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: