Steaua a fost buna,dar acum toata lumea o huleste ?!

Oamenii sunt rahati ! Nici nu a intrat bine Gigi Becali la puscarie, si gata uni sau alti urla in gura mare ca Steaua se duce dracului ! Poate se duc ei dracului de tot ! Da ma,da fara Steaua in acest sezon romania nu mai avea nimic din nimic,nu mai avea nimic pe plan extern,pe plan fotbalistic,dar si pe plan profesionist ! Cu putin noroc Steaua ar fi putut sa-i bata pe Chelsea Londra si le inchidea definitiv gura la prosti ! Oricum,le-a inchis cu performantele din acest sezon !
Gigi Becali poate sa conduca Steaua si din puscarie,eu as vinde-o,asta ca sa scot niste bani de pe urma ei,nu de alta,dar profitul trebuie sa curga si in puscarie !
Asa si daca Steaua se duce de rapa,ce o sa plangeti dupa ea sau ce ca nu am inteles ?! Probabil,dar cum va stresati in cur acum de Steaua,nu prea cred ca o sa va doara de ea ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 22 mai 2013, in viata, vorbe and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: