Respectul se castiga,nu se cumpara ?!

– Respectul se da,nu se cumpara !
– Atata timp cat voi nu va respectati pe voi,nimeni nu o sa va respecte,absolut nimeni ! Nici animalele,indiferent care ar fi ele sau de ce gen ar fi ele !
– Eu am avut de toate la viata mea . Sunt multumit .

– Respectul se castiga reciproc,fiecare trebuie sa lase de la el cate ceva,asta pentru a castiga acest respect mult cuvenit ! Nu poti sa fi respectat daca tu nu respecti pe nimeni,nici macar pe tine nu te respecti ca om,ce sa mai spun sa mai respecti si pe alti din jurul tau ! Oamenii joaca mult teatru ca sa-si atinga obiectivele pe care le au de atins,si fac orice pentru a le atinge ! Asta pentru ca vor sa fie cei mai tari din tara aceasta,dar chiciul si mizeria ii caracterizeaza pe deplin ! Prostul gust se vede si se simte in comportamentul lor de doi lei si de doi bani ! Eleganta unui om se vede de la distanta,se simte si se miroase ca atare ! Oare ce poti sa inveti de la niste oameni care se ocupa tot timpul de uneltiri,de smecheri de tot felul,de tot felul de vrajeli de doi lei si de doi bani ! Trafic pe sub mana,trocuri cu spagiile aferente pe care le dau ca sa aiba un anumit avantaj in jalnica lor cariera pe care o au sau pe care vor sa o aibe ?

– Cand un om sau altu joaca murdar de tot,nu mai poti sa spui ca mai are vreo calitate in el sau ea ?! Calitatea sa a disparut din momentul in care s-a apucat sa joace urat,gaunos, nu ai cum sa castigi mare lucru de la viata aceasta,daca ai o astfel de abordare cu totul si cu totul iesita din comun . De fapt ai o atitudine de caine,iar aceasta atitudine de javra nu te va ajuta sa capeti acea calitate de om profund,de om luminat si mai ales de om profesionist !

– Fiecare om din tara aceasta urmareste tot timpul cate ceva pentru bunastarea lui si a familiei lui,dar ca sa faci orice ca sa o duci tu bine,mi se pare un lucru grotesc de-a dreptul ? Mi se pare un lucru deplasat !

– Pana la urma viata aceasta este plictisitoare,iar eu am inceput sa ma plictisesc de ea,asa cum ea s-a plictisit de mine !

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 11 Mai 2013, in viata, vorbe and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: