Basescu and Ponta,o iubire perfecta !

Problema cea mai mare este faptul ca economia tari noastre gafaie,iar acest fapt nu ne avantajeaza cu nimic pentru nimic !
Din acest punct de vedere viata este atat de frumoasa,nu de alta,dar 99% din ea stam si ne injuram reciproc,cand am putea,totusi sa coabitam pentru a atinge un tel comun ?
Intelegerile trebuie sa fie facute pe masa,nu sub masa,la negru,fiindca nu o sa iasa niciodata nimic din acest troc facut pe langa masa ! De fapt ei se inteleg intre ei,si anume politicienii se inteleg intre ei,asta ca sa o duca tot ei bine,tara da-o dracului ,poporul la fel,statul de drept la fel !
Este interesant sa vezi cum doi oameni se injura de mama focului si mai apoi se impaca,asta pentru a o duce tot ei bine,deci se iubesc extrem de mult,deoarece se injura la fel de mult,daca asta nu este iubire nu stiu ce este ?!
Faptul ca Ponta a reintregit salariile bugetarilor si a dat bani inapoi la pensionari este un lucru eminamente bun,dar economia gafaie,asa cum un om bolnav gafaie din cauza boli de care sufera !
Economia tari noastre are nevoie de un tratament medicamentos foarte bun,dar si foarte scump,iar pentru acest lucru FMI-ul ne va manca de tot,asta,pentru ca Ponta a imprumut niste bani pe care trebuie sa-i de inapoi din visteria tari si implicit din visteria noastra ! Sigur a mai crescut si salariul minim,pensiile au fost indexate in raport cu inflatia tari noastre !
Guvernul Ponta este de fapt un mare troc,un fas pentru prosti,un mare scuipat dat tari care i-a incredintat toata increderea si toate sperantele pentru un viitor mai bun,pentru stabilitate,dar si pentru solidaritate !
Ponta s-a logodit cu Dracu,iar din povestea aceasta nu poate sa iasa ceva bun pentru sperantele noastre ca am putea sa traim o viata decenta si normala ! Nu mai ramane decat sa rezulte un mare haos,o mancare stricata pentru porci,nici porcii nu merita sa manance mancare stricata !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 7 Mai 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: