Politicienii acumuleaza,dar tara se va duce direct in Iad !!!

Cea mai mare problema cu putinta este faptul ca tara noastra se duce de rapa,se va duce dracului de tot ! Asta din simplul fapt ca am girat mafia,incompetenta si prostia ! Faptul ca schimbam niste hotii cu alti hotii nu vom rezolva niciodata nimic din nimic,asta din pricina faptului ca intotdeauna vor fi altii mult mai buni ca cei care au fost pana sa vina ei !
Este groaznic cum a putut sa ajunga aceasta tara ! Este pur si simplu hilar ! De ce s-a ajuns in acest fel sau mod ? Din simplul motiv ca oamenii au avut incredere in altii oameni ! Asa cum fiecare dintre noi avem incredere in oamenii din jurul nostru,si cetatenii au avut incredere in politicienii care nu fac altceva decat sa faca in asa fel incat sa le fie lor bine,tara da-o dracului ! Noi sa fim sanatosi ! Las ca prostii nu inteleg ce facem noi,pentru ca noi venim cu niste masurii macroeconomice,stim noi ce facem ! Noi ducem tara in crestere economica,si noi suntem solidari cu poporul care ne-a dat un vot pentru a duce mandatul nostru la bun sfarsit ! Sigur ca romanii si noi,dar si eu avem o anumita incredere in oamenii din jurul nostru,fiindca nu putem sa traim singuri,dar de fapt ne mintim pe noi,asta pentru ca credem orice ni se arunca in fata,unii ne prostesc in fata cu o lejeritate demna de invidiat ! Sigur ca unii mint,asta pentru ca adevarul doare cel mai mult,dar de fapt,minciuna doare cel mai mult,pentru ca ea nu poate sa fie un inlocuitor al adevarului ! Niciodata unui om sau altu nu i se va spune adevarul,asta pentru ca este prea dur,prea sensibil si prea greu de suportat !
Ponta este proprietar a patru case ( trei apartamente si o casa in gorj,doua autoturisme,casa este cumparata in 2006,are si conturi bancare ) Sigur ca este meritul sau,poate al poporului,cine stie ? Nu asta conteaza,ci conteaza faptul ca tara noastra este la un prag de a se prabusi de tot,este la un prag de a se darama de tot ,asta din pricina jocuriilor de culise,a jocuriilor de moment pentru moment,a jocuriilor unor insii care vor sa puna mana pe putere imediat,sigur ca asa cum pun mana pe ea asa se va duce,fiindca falsa putere se va duce imediat,este logic si firesc sa fie asa ! Solutii ioc,programe ioc,politicienii se vad zi lumina pe la televizor,se schimba intre ei ca ciorapii,nu au cap,nu au minte,ci vor doar sa-si urmareasca propriul lor interes ! Politica nu se face la televizor . Cand vrei sa faci un ban in plus nu te ocupi de meseria ta,ci te ocupi de smecherii de cea mai joasa speta,sigur ca nu poti sa faci banii daca stai la servici toata ziua buna ziua ! Oamenii sunt parsivi,politica este la fel de parsiva ! Senzatia mea este ca ne invartim in acelasi cerc vicios,din care vor castiga doar cei care se ocupa de vrajitorii si mai ales vor castiga aceii oameni care-i vor pupa bine pe sefi lor directi,asta pentu ca ei sa o duca bina din moment in moment !
Anul trecut chiar credeam ca vom asista la o schimbare profunda a spectului politic romanesc actual,dar se pare ca m-am inselat,asa am crezut,asa s-a vazut si s-a simtit atunci,dar acum este doar o nebuloasa pentru prostii de toate zilele care se uita in gura unor insi sau altor insi,poate,poate o sa pice ceva si o s-o duca si ei bine !
Nici nu mai stiu de unde ar putea sa mai vina o salvare sau alta ? Salvarea vine de la oamenii din jurul nostru,nu de la politicienii care alearga toata ziua buna ziua dupa nu stiu ce averi mari si umflate,dar pana la urma ele se vor sparge de tot Avem nevoie de modele care se ne puna acolo unde ne este locul si anume in fruntea Europei,acum suntem pe dinafara,si cine stie daca o sa mai iesim vreodata din aceasta faza ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 4 Mai 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: