Traim intr-o tara putedra !!!

Noi nu exportam,ci facem trafic,trocurii pentru un potential castig ? Sigur ca zeus a facut trafic cu blugii,cu alcool,cu tigarii,iar acum in zilele noastre se face trafic cu drogurii usoare sau grele,arme albe,trafic de persoane ! Sa nu uit de mafia pariuriilor sportive,indiferent care ar fi ele ! Mafia arbitriilor din fotbal ! Mafie peste mafie !
Din acest punct de vedere Basescu a ramas la Cotroceni,pentru simplu fapt ca a facut trocurii,tot felul de manevre dincolo de lege,de fapt dansu a incalcat de mult legea in tara noastra !
Multe lucrurii ilegale se fac in 2013 fata de anii’90 ! Cu cat ne ducem in fata,cu atat este mai periculos de trait !
Va fi aproape imposibil de remontat aceasta tara,asta pentru ca mafia si coruptia sunt infipte adanc peste tot pe unde te-ai putea duce ! Mai urmeaza sa ne omoram intre noi,sigur ca clanuriile mai fac si astfel de lucruri,tiganii se mai taie cu sabiile,camatarii la fel ! Greu,este extrem de greu sa avem impresia ca vom trai de acum inainte intr-un stat de drept cu principii si valorii democratice care sa fie respectate de catre toata lumea ! Traim intr-o tara putreda rau de tot !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 3 mai 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: