Traim ca sa ne mituim intre noi ?!

Ma da cat de bun poate sa fie Cristian Tudor Popescu . Mai ales din punct de vedere profesional,profesionist si tehnic in acelasi timp . Romania are nevoie de astfel de oamenii,desigur ca sunt prea putini in tara noastra cea de toate zilele ! Cam 10 la numar ar fi in fiecare domeniu aferent din tara noastra ! Asta este adevarul . Atunci cand ai valoare si esti bun din punct de vedere profesional,aproape toti vor sa te elimine dintr-un sistem sau altu ? Sigur ca aici putem sa avem explicatii variate : fie esti prea bun pentru unii sau altii si atunci trebuie sa te elimine din joc,serviciu,privat,si daca nu esti bun deranjezi ! Ori furi mai mult ca ei sau ele si deranjezi si din acest mod ! Si daca esti prost sau proasta deranjezi in tara noastra,deci,practic si daca mori deranjezi,asa ca indiferent daca traiesti sau mori deranjezi pe cineva sau pe altcineva ?!
Degeaba incerci sa introduci niste elemente noi intr-un sistem sau altu,daca nu mergi pana la capat cu ele ? De pilda ,USL-ul trebuia sa mearga mai departe cu planul lor initial si anume sa-l elimine definitiv si irevocabil pe Traian Basescu din politica romaneasca actuala,din spectrul politic al tari noastre ! Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti,desigur in sens politic ! E acum s-ar putea ca Crin Antonescu sa ramana pe dinafara,nu de alta,dar vulpoiul batran si anume Basescu Traian asta vrea,asta isi doreste,de ce sa nu ramana dansu la putere,chiar daca a trebuit sa dea mana cu Ponta ! Sa faca asa zisa coabitare de moment pentru moment! De astfel este o coabitare a intereselor personale si a interesului national ?!
Politica nu mai este politica autentica,este un fel de amalgam de ideologii,o falsa constiinta a munci pe care politicienii din tara noastra ar trebui sa o aibe ?
Nu pot sa-mi dau seama ce pot sa urmareasca unii oameni pe acest pamant,dar si in tara noastra ? Fiecare dintre noi ne urmarim reciproc,asta,pentru ca avem un oarecare interes meschin de a avea anumite privilegii,anumite avantaje sau cine stie anumite recompense materiale sau financiare ?! Pana la urma o sa ajungem sa-i dam mita celui de sus sau celui de jos ca sa traim,fiindca pe pamant noi romanii dam in fiecare zi o anumita mita pentru a trai !
Nu inseamna ca daca o scapam de Bas,o sa traim mai bine,dar,macar nu o sa mai fim sufocati de un asemenea specimen care ne-a ars pe toti si care a ars tara noastra din toate punctele de vedere,mai ales la buzunarele romaniilor de pretutindeni ! Oare nu am putea sa dam mita cuiva ca sa scapam o data pentu totdeauna de Basescu Traian ! Ironic ar fi ca in locul dansului sa vina un ins mai negru ca dansu,mai diabolic,mai psihopat,mai bolnav psihic,mai al dracului ca Basescu Traian ?! Asta ne mai trebuie ? De Dracu poti sa scapi,dar ce faci cu Satana ? Viata ca si oamenii din ea sunt ciclici ! Aici vorbesc strict din punct de vedere al vieti mele personale si al experientei mele de viata ! Stiu foarte bine de faptul ca la un moment dat toate lucruriile se vor repeta aproape identic,asta pentru ca asa este scris undeva sa se intampla,si se-ntampla cu sau fara voia noastra !
Atunci cand cineva iti spune sa nu faci un lucru,dimpotriva te ambitionezi sa-l faci ! Sigur ca daca cineva iti spune sa te omori,si tu te omori,inseamna ca esti prost/a de-a dreptul ! Ar fi cazul sa nu gresiti din punct de vedere tehnic si tactic,dar cum noi suntem oamenii o sa gresim . Ce nu-mi place sa gresesc,si tocmai ca asta ma face sa gresesc ! Cineva a avut grija ca eu sa gresesc la un moment dat,asta pentru ca un om mai in varsta va avea intotdeauna o experienta mai mare ca mine sau ca un om mai tanar ca el/ea ! Nu este chiar atat de simpla aceasta viata,dar o sa vedeti si o sa vedem cu toti ca este simpla,logica si fireasca ! Toate actiuniile pe care noi le intreprindem candva se vor intoarce altcandva impotriva noastra,fiindca totul este bine legat sau construit de cineva,acum nu pot sa stiu de catre cine este construit ?!

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 2 Mai 2013, in politica and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: