SCHIMBAM UN HOT CU UN MAFIOT ?!

Acum nu stiu cine este mai demagog ? Ponta sau Boc ? Cine minte mai mult ? Adevarul este ca amandoi au stat aproape toata ziua pe la televizor si ne-au mintit zi de zi ca masuriile pe care ar fi trebuit sa le ia sau pe care aveau de gand sa le ia, le puneau in practica ei cand se sculau a doua zi din platouriile de televiziunii pe unde apucau ei sa mearga,pentru ca erau peste tot? Totusi cel mai populist dintre ei ramane Basescu Traian care s-a folosit sus si tare de sluga Emil Boc ca sa ramana dansu la putere si anume la Cotroceni ! Degeaba Ponta face nu stiu ce eforturii,daca efectele eforturiilor pe care le face nu se vad concret si la obiect,si anume la salarii,la pensii,in programe,in proiecte,in combaterea coruptiei si a evaziunii fiscale ! Degeaba inlocuim un hot,un corupt,un incompetent,un las,un mafiot,un coruptibil,un populist,daca punem in loc un alt hot mai mare ca primul ! Nu am facut nimic din nimic daca schimbam un hot cu un altu,el va fura si mai mult,asta ca sa-l acopere pe primul,fiindca al doilea hot,corupt vrea intotdeauna cu orice chip sa fie mai mare ca primul,s-ar putea ca al treilea sa fie mai mare sau al patrulea sau niciunul !
Da,este bine ca se mananca ei intre ei,noi intre noi,tatele intre tate,astfel nu vom ajunge niciunde?Ci ne vom bate intre noi ca chiori,iar europenii o sa castige din nou,fiindca se mai bat si ei intre ei,dar nu tot timpul ca noi,fiindca ei spre deosebire de noi sunt un pic mai isteti ca noi,noi am ramas la fenomenul de turma,daca turma zice una sau alta,hai sa facem ca asa este bine,de fapt nu este bine de loc,fiindca cineva sau careva are marele interes ca sa distruga aceasta turma,iar atunci el sau ea va face orice pentru a o distruge !
Fata de perioada 2008-2009 cand a inceput marea criza economico-financiara,tot in aceeasi pozitie am ramas,nu ne-am ridicat prea mult,ci am ramas in urma,am ramas tot pe minus (-) ,nu putem sa spunem ca am scapat de deficitul bugetar,nici vorba de asa ceva,cresteri nu prea avem un plus,doi la % nu o sa ne ridice niciodata,mai ales ca el vine o data la 3-4 luni sau chiar mai rau la 6 luni !
Nu contest faptul ca Ponta a luat niste masurii bune pentru tara noastra,dar nu este de ajuns . Eforturiile pentru a maximiza un oarecare venit,proiect,pentru a accesa anumite fondurii europene,dar si pentru a le debloca, trebuie imperios necesar ca ele sa se faca in interiorul guvernului,nu seara in taina la Antena3,RTV,B1 TV si eu stiu la ce posturi se mai duc mai mari politicienii din tara noastra ? Mai urmeaza sa se duca la Acasa TV si la Happy Hour cu Catalin Maruta ?

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 30 Aprilie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: